Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !
Strona główna
Pomoc
Kalendarz
Zaloguj się
Gość
.
Zaloguj się
lub
zarejestruj
.Czy dotarł do Ciebie
email aktywacyjny?
C64Power Forum
»
Ogólne
»
Forum Ogólnodyskusyjne
»
Podróba- UWAGA!
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony:
1
[
2
]
Do dołu
Autor
Wątek: Podróba- UWAGA! (Przeczytany 963 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
KB777
Level 6
-profil nieaktywny-
Podróba- UWAGA!
«
Odpowiedź #15 dnia:
17 Września 2009, 21:38 »
Eee tam, nie kupił za 6.50
Aukcja się zakończyła zaraz po tym jak zalicytował - dużo przed czasem. Zaoferował jakąś konkretną kasę i sprzedający zakończył aukcję przed czasem.
A teraz chłopaki, spreje w dłoń i produkować kolejne GOLDy
-profil nieaktywny-
DoliN
Level 3
=)
Podróba- UWAGA!
«
Odpowiedź #16 dnia:
18 Września 2009, 11:36 »
Mam chrom w spray`u, chyba wypuszcze wersje \'platinum\' - to dopiero będzie unikat!
2x C64, C64DTV, 1541, 3x Datasette i inne graty
suchy
Gość
Podróba- UWAGA!
«
Odpowiedź #17 dnia:
18 Września 2009, 15:09 »
To już lepiej na ebay`u \'puścić\', bo tam goldy po pare tysięcy euro chodzą. ;-) :-) :-)
KB777
Level 6
-profil nieaktywny-
Podróba- UWAGA!
«
Odpowiedź #18 dnia:
18 Września 2009, 15:37 »
Suchy, te Twoje LCD 7\' - to co to za ustrojstwo ? W miarę choć czytelny jest obraz z C64 ?
-profil nieaktywny-
suchy
Gość
Podróba- UWAGA!
«
Odpowiedź #19 dnia:
18 Września 2009, 22:16 »
@KB777 Ten LCD 7\' to jest kompletny telewizorek z wejściem A/V. Mniej więcej to:
http://www.prolech.com.pl/index.php?mod=przedmiot&id=18680\
' target=_blank>
http://www.prolech.com.pl/index.php?mod=przedmiot&id=18680
Tylko ten z linku ma 5V zasilanie i wejście SVHS, a mój jest 12V i ma we Audio i composite Video
W Prolechu chodzą po ok 300 zeta (dla stałych klientów trochę taniej ;-) ). Dorobiłem mu łatwo demontowalne mocowanie do komodki i mam coś w rodzaju Lapto-commodora. Sprawdziłem praktycznie, że te siedem cali to minimum jakie można podpiąć do C64 - znaki alfanumeryczne są na tyle wyraźne, że pisanie na nim oprogramowania nie stwarza problemów (ale na mniejszym byłoby już cienko) i pogiercować można dla odprężenia w razie czego lub posłuchać SIDa (ma wzmacniacz z głośniczkiem i wyjście do słuchawek - super wygoda szczególnie w nocy jak rodzinka śpi). Niestety na 10\' nie stać mnie było - cena dwa razy większa. Jak wbuduję do komodki SD2IEC to zrobię fotki całości i zapodam na forum.
PS A tak poza tym to jak nie używam go z C64, to pracuje jako zwykły telewizorek \'kuchenny\' lub w turystyce. Ni mniej ni więcej: 3ON1 ;-)
Drukuj
Strony:
1
[
2
]
Do góry
« poprzedni
następny »
C64Power Forum
»
Ogólne