Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Moje aukcje.  (Przeczytany 1724 razy)

Dart_Mage2

• Gość

Offline wegi

• Level 7
Moje aukcje.
« Odpowiedź #1 dnia: 24 Sierpnia 2009, 07:10 »
 Chyba  połowa  kanadyjskich  lasów  była  potrzebna  do  zasilaczy  CBM  \'\'  
Gdy po wynalezieniu komputera kwantowego jedni pytali o sposób wytwarzania prądu, kisiel pytał jak wytwarzać świeczki...

NIECH NIE BĘDZIE NICZEGO !!!

CZY RAF PIŁ Z JERICHA KUBECZKA ???

gornipio

• Gość
Moje aukcje.
« Odpowiedź #2 dnia: 24 Sierpnia 2009, 10:55 »
 Dart-mage2  nikt  ci  nie  kupi  raczej  zestawu  c64c...  jak  dales  od  100  zl.

Cobra of Samar

• Gość
Moje aukcje.
« Odpowiedź #3 dnia: 24 Sierpnia 2009, 12:54 »
 zgadzam  się  z  Gornipio.  czasem  warto  dać  niską  cenę  wywoławczą:)  choc  nie  zawsze  przynosi  to  pożadany  efekt.  Ale  100zł  to  trochę  dużo,  chyba,że  znajdzie  się  jakiś  napaleniec:)

Cobra of Samar

• Gość
Moje aukcje.
« Odpowiedź #4 dnia: 24 Sierpnia 2009, 12:56 »
 Ale  stolik  pod  maszynę  do  pisania  jest  fajny.

Offline wegi

• Level 7
Moje aukcje.
« Odpowiedź #5 dnia: 24 Sierpnia 2009, 13:31 »
 Zależy  -  nie  wszystko  musi  być  super  okazją  -  stacja  i  c64  za  sto.  C64  zadbany  widać  jak  nie  modowane  zdjęcie.  Magnetofon  i  kasety  akurat  dla  mnie  bez  wartości  (może  i  jakiś  kardr.  w  gratisie)  ale  są  kolekcjonerzy.  Co  z  tego  że  taniej  czasem  można  kupić  osobno  jak  za  2  wysyłki  trzeba  płacić.  Jak  poniżej  sto,  to  równie  dobrze  można  dać  wkrętak  dzieciom  i  niech  się  bawią...    

Jak  się  ludzie  wyprzedadzą  z  komciów  to  ceny  pójdą  znacznie  w  górę.
Gdy po wynalezieniu komputera kwantowego jedni pytali o sposób wytwarzania prądu, kisiel pytał jak wytwarzać świeczki...

chateau

• Gość
Moje aukcje.
« Odpowiedź #6 dnia: 24 Sierpnia 2009, 14:05 »
 jak  towar  ci  nie  zejdzie  a  bedziesz  chcial  sprzedac  osobno  stacje  to  daj  znac.

Dart_Mage2

• Gość
Moje aukcje.
« Odpowiedź #7 dnia: 24 Sierpnia 2009, 14:35 »
 Co  do  c64  w  zestawie  jest  już  10  obserwujących.  

Cobra of Samar

• Gość
Moje aukcje.
« Odpowiedź #8 dnia: 24 Sierpnia 2009, 20:58 »
 Bardzo  często  ilość  obserwujących  osób  często  nie  ma  nic  wspólnego  z  licytacją.  Ja  kiedyś  miałam  też  tylu,  a  dwóch  licytowało.

Dart_Mage2

• Gość
Moje aukcje.
« Odpowiedź #9 dnia: 24 Sierpnia 2009, 21:37 »
 Teraz  jest  już  14,  a  tak  na  marginesie  to  kupię  pierwsze  wersje  c64  i  Amigę1000.

gornipio

• Gość
Moje aukcje.
« Odpowiedź #10 dnia: 24 Sierpnia 2009, 21:41 »
 yhm.  cobra  masz  racje...  jak  da  sie  1zl  bcm  to  od  razu  skacze.  jednakze  moze  pojsc  za  malo  oplacalna  cene.  dart-mage2  radze  ci  to  sprzedac  poza  zestawem.  sprzedawaj  takie  pakieciki-  pakiet  1  c64,  zasilacz,  magnet,  kaseta  z  gra,  kable.  pakiet  2  stacje  dyskow  i  dyskietki.  pakiet  3  cos  tam  jeszcze.  albo  powiedz  kenji00,  on  moze  kupi  -  kupuje  mase  zestawow  c64,  a  za  kilka  lat  sprzeda  z  zyskiem,  przeciez  co  roku  ubywa  100  proc.  sprawnych  c64.

gornipio

• Gość
Moje aukcje.
« Odpowiedź #11 dnia: 24 Sierpnia 2009, 21:47 »
 Tez  bym  wzial  stacje,  ale  chateau  byl  pierwszy,  a  ja  i  tak  moglbym  wziac  ja  dopiero  we  wrzesniu.  Co  do  obserwujacych  -  Cobra  znow  ma  racje  -  ja  czesto  obserwuje  -  nie  przebijam,  tylko  patrze,  czy  jeszcze  jest  w  moim  zasiegu.  Albo  z  ciekawosci  -  za  ile  cos  pojdzie.  Albo  jeszcze  inaczej  -  patrze  jak  ktos  wystawia  cos  ultradrogo  -  wiem  ze  nikt  nie  kupi,  a  potem  jak  mam  kase  to  pytam  go  czy  jeszcze  ma  i  czy  by  mi  nie  opylil  za  xx  zl.  Jeszcze  jedno  -  kasety  skladanki  maja  wartosc.  3  takie  ostatnio  poszly  za  45  zl.

Offline johny73

• Level 3
Moje aukcje.
« Odpowiedź #12 dnia: 24 Sierpnia 2009, 21:50 »
 Witam  

....ten  stolik.  Też  CBM  ?  :).  Pozdro

Dart_Mage2

• Gość
Moje aukcje.
« Odpowiedź #13 dnia: 24 Sierpnia 2009, 21:57 »
 Stolik  okazyjnie,  mam  tendencje  do  robienia  kilku  aukcji  na  raz  niż  pojedynczo.

Offline wegi

• Level 7
Moje aukcje.
« Odpowiedź #14 dnia: 25 Sierpnia 2009, 12:47 »
 A  to  nie  było  takie  opakowanie  od  1541    \'\'