Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: XU1541 - Przenoś dane po USB! koniec z LPT!  (Przeczytany 3893 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
XU1541 - Przenoś dane po USB! koniec z LPT!
« Odpowiedź #75 dnia: 30 Sierpnia 2009, 21:52 »
 wegi  ja  wykazałem  dobrą  wolę  i  skontakowałem  sie  z  reiterem.  Odnalazł  archiwum  z  całym  projektem  dotyczącym  memdrivera.  Przeglądnąłem  i  wychodzi,  że  to  nowsza  wersja  niż  ta  w  artykule  bo  rom  już  jest  w  plcc.  Pytanie  tylko  gdzie  ty  takie  scalaki  kupisz.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #76 dnia: 30 Sierpnia 2009, 21:56 »
 Ja  mówiłem  o  pdfie  z  XU  hihi.  

Ten  PCB  posłużyłby  po  prostu  do  wyjścia  na  inne  cardidges  (rozrysowana  magistrala  i  krawędź  -  to  był  przełom),  ale  KB777  już  dał  ten  namiar  i  jest  git  :)  

Chciałbym  nowy  tydzień  zacząć  w  dobrym  nastroju  :)))))))))
Gdy po wynalezieniu komputera kwantowego jedni pytali o sposób wytwarzania prądu, kisiel pytał jak wytwarzać świeczki...

NIECH NIE BĘDZIE NICZEGO !!!

CZY RAF PIŁ Z JERICHA KUBECZKA ???

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #77 dnia: 30 Sierpnia 2009, 22:00 »
 przecież  magistrale  i  pcb  mialeś  w  oscyloskopie-ttl.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

gornipio

• Gość
« Odpowiedź #78 dnia: 30 Sierpnia 2009, 22:32 »
 Jakby  mnie  mieli  skazać  za  używanie  spiraconego  oprogramowania  i  spiraconego  hardware  to  już  bym  się  w  pier...,  nie,  w  więzieniu  kisił.

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #79 dnia: 31 Sierpnia 2009, 06:54 »
 Oscyloskop  był  w  kosmosie  -  jak  bym  znalazł  2  atfy  to  bym  sam  zamówił  sobie  2  płytki  -  pewnie  po  8  dych  od  sztuki  -  jakbym  znalazł  w  ięcej  to  bym  spytał  kto  chce  jeszcze  i  płytki  by  wyszły  taniej  :)  ale  niekomercyjnie  No  i  w  końcu  jak  bym  znalazł  i  nieznalazł  to  byłaby  do  przeróbek  na  inne  karty.  To  co  Konrad  podrzucił  -  tam  nie  trzeba  wiele  przerabiać  żeby  chociaż  BB  zrobić...
Gdy po wynalezieniu komputera kwantowego jedni pytali o sposób wytwarzania prądu, kisiel pytał jak wytwarzać świeczki...

NIECH NIE BĘDZIE NICZEGO !!!

CZY RAF PIŁ Z JERICHA KUBECZKA ???