Kisiel rozumiem o co ci chodzi ale wiesz jak to jest pogodzić 10 godzin pracy + dziewczynę i C64 od początku ? poza tym z tego co wiem człowiek musi spać, wiesz mam 24 lata i żyję dość dynamicznie ale C64 nie jest dla mnie priorytetem jest jedynie wspomnieniem przypomnieniem jak to było kiedy gdy się z kuzynami zarzynało w decathlon, mario bros, inter katare, kiedyś pokazać mojemu dziecku jak wyglądał gry (pewnie już przy grach nieodbiegających od rzeczywistości) jak myślisz czy po tylu latach chciało by mi się modlić o to czy gry z kasety się uruchomią czy głowica w magnetofonie jest ok, czy chciało by mi się tak naprawdę kopiować po jednej grze na dyskietkę kablem XE, powiem ci że nie bo nie mam na to czasu moim celem było jak najlepsze zoptymalizowanie C64 i wyciśniecie z niego szybkości w ładowaniu programów i gier zainteresowałem się C64 po latach tylko bo chciałem odkryć możliwości których nie miałem kiedyś brak magazynów o tej tematyce, trudny dostęp do gier, era komputerów 8-bit dawno się skończyła, nie odpalisz na tym Windows 3.1, nie masz dźwięku stereo, dlatego C64 jest to tylko ciekawostka z dziecinnych lat