Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: programy pod Action Replay  (Przeczytany 689 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

pvg

• Gość
programy pod Action Replay
« dnia: 29 Czerwca 2002, 15:33 »
 Pamietam ze byla taka opcja zeby zaladowac programik do pamięci cardridge\'a Action replay (nie pamietam ale miał chyba ze 4 kb wlasnej pamieci) sam mialem np. gre saper i jakis edytorek spritow ktory wlasnie w tej pamiei siedzial.
 Czy mozna gdzies znalezc takie programiki (pod emulator) i czy ktos pamieta jak sie z nich korzystało
 Pozdrawiam

zeus

• Gość
« Odpowiedź #1 dnia: 01 Lipca 2002, 17:25 »
 hmnn nie mam comodora pod ręką bo bym Ci powiedział. Ale tak mniej więcej to wciaskałeś freze na kardridżi tam coś dalej musiałeś zadziałać. Ale z pały to nie wiem. A może ktoś wie gdzie można znaleść orginalny soft dołanczany do Action Replay.

Pozdrówki
 Zeus of Mad+Bad  

maniac64

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 01 Lipca 2002, 21:16 »
 Witka

no i owszem moduł ACTION REPLAY, ma własny RAM i do niego się ładuje różne ciekawe programy...

stosowny artykuł się jeszcze pisze, ale proszę zapoznać się z moimi artykułami o crackowaniu (CRACK PL) i tym o samym module TAJEMNICE ACTION REPLAY (czy jakoś tak...)

w razie problemów, wal na e-mail :)
 pozdrawiam
 Tomek

tsd@wp.pl
 maniac64@nostalgia.pl

pvg

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 02 Lipca 2002, 00:05 »

Napisał: maniac64

Witka

no i owszem moduł ACTION REPLAY, ma własny RAM i do niego się ładuje różne ciekawe programy...

stosowny artykuł się jeszcze pisze, ale proszę zapoznać się z moimi artykułami o crackowaniu (CRACK PL) i tym o samym module TAJEMNICE ACTION REPLAY (czy jakoś tak...)

w razie problemów, wal na e-mail :)
 pozdrawiam
 Tomek

tsd@wp.pl
 maniac64@nostalgia.pl
No i czuje sie usatysfakcjonowany, wszystko sobie przypomniałem jeszcze tylko musze te programiki przeglądnąć ;)  
 pozdrawiam

maniac64

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: 12 Lipca 2002, 21:57 »
 Wkrótce powinienem wrzucić na stronkę tutoriala, chyba po wakacjach :)

Tomek