Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Force Seven  (Przeczytany 453 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

PostScript

• Gość
Force Seven
« dnia: 04 Marca 2009, 18:46 »
 genialna  gra,  klimacik  itd.  Wlasnie  sobie  odswiezylem.  Wytluklem  wszystkich  obcych,  uwolnilem  zakladnikow,  wlazlem  do  komputera  i...?  I  co  dalej?  Wszystko  wyczyszczone  na  szesciu  poziomach,  co  teraz    \'\'  

Kekesuw

• Gość
Force Seven
« Odpowiedź #1 dnia: 10 Marca 2009, 17:12 »
 takze  bawilem  sie  ta  gierka  i  to  samo  pytanie  mnie  nurtuje  :P

PostScript

• Gość
Force Seven
« Odpowiedź #2 dnia: 31 Marca 2009, 19:20 »
 A  wiesz  moze  co  to  sa  te  \'B.I.\',  ktore  moga  podniesc  tylko  zieloni  komandosi?

Kekesuw

• Gość
Force Seven
« Odpowiedź #3 dnia: 02 Kwietnia 2009, 11:36 »
 Szczerze  to  nie  mam  pojecia....  Gra  wciaga  ale  jak  ja  zakonczyc  to  nie  wiem...  Musialbym  w  nia  wiecej  pograc...  Lecz  jak  narazie  to  nie  mam  zbytnio  czasu  :(

p.a.

• Gość
Force Seven
« Odpowiedź #4 dnia: 02 Kwietnia 2009, 12:25 »
 A  nie  chodzi  CI  o  B.U.?  Jeśli  tak,  to  oznacza  to  Battle  Unit.  Poniżej  kopia  komentarzu  z  lemon64.com  

\'BU  is  a  Battle  Unit  and  according  to  my  manual  (I  dug  it  up  for  ya)  is  like  a  mech  turret  gun  that  can  only  be  used  by  PVT  Johnson  or  PVT  Savage.\'  

Sam  w  grę  nie  grałem,  więc  niewiele  mogę  powiedzieć  \'od  siebie\':)  

PostScript

• Gość
Force Seven
« Odpowiedź #5 dnia: 06 Kwietnia 2009, 09:48 »
 Dokladnie,  o  \'B.U.\'  chodzilo.  Oczywiscie  pomylka  przy  pisaniu,  ale  dzieki,  ze  pomyslales  za  mnie.    
  A  co  do  samej  gry  to  mnie  zaskoczylo,  z  jaka  latwoscia  po  tylu  latach  sie  z  nia  uporalem.  Za  dzieciaka  jak  gralem  to  nie  mialem  tej  smialosci,  by  wlazic  w  caly  gaszcz  alienow,  a  teraz...  
  No  i  nadal  nie  wiem,  po  co  w  ekipie  medyk  (Sarah,  zolty  kolor,  numer  6)  z  woda  zamiast  broni.  Porody  ma  odbierac,  czy  co?  Moze  ona  jest  jakims  kluczem  do  zagadki?