Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: RETURN  (Przeczytany 757 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

~#*#Przemek

• Gość
RETURN
« dnia: 10 Lipca 2002, 18:43 »
 Mam może troche głupie pytanie otóż nie wiem jaki klawisz wcisnąć gsy trzeba wcisnąć Return żeby zacząć grać - dziwna sprawa ale nie mogę grać w parę gier - prosze o podanie który klawisz odpowiada returnowi z c64 bądĽ jak to ustawić w settingsach

Offline Flooder

• Administrator
  • Level 4
RETURN
« Odpowiedź #1 dnia: 10 Lipca 2002, 19:30 »

Napisał: Przemek

Mam może troche głupie pytanie otóż nie wiem jaki klawisz wcisnąć gsy trzeba wcisnąć Return żeby zacząć grać - dziwna sprawa ale nie mogę grać w parę gier - prosze o podanie który klawisz odpowiada returnowi z c64 bądĽ jak to ustawić w settingsach

Klawiszowi RETURN odpowiada dzisiejszy ENTER :). Oczywiscie zakladamy, ze nie zajales go np. przyciskiem Fire ;). Pozdrawiam.

Offline Flooder

• Administrator
  • Level 4
RETURN
« Odpowiedź #2 dnia: 10 Lipca 2002, 22:03 »
 Witam ponownie.  
 Przy okazji mam do Ciebie, jak i do innych osob, ktore odwiedzaja to forum  prosbe, aby nie pisali tematow duzymi literami. Jest to zlamanie punktu 2 regulaminu forum, ktory mowi nam:
 2. NIE PISZ TEMATÓW DUŻYMI LITERAMI. O ile przebolejemy jeszcze tytuł w stylu \'Szukam gry LASER SQUAD\', to temat rodzaju \'POMOCY!!!\' może spotkać się z natychmiastową kasacją. :-) Dodatkowo, tematy pisane tak: \'____>szukam gry

sumerland

• Gość
RETURN
« Odpowiedź #3 dnia: 15 Sierpnia 2002, 03:01 »
 ctrl+m=return