Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: C64 w unikalnym pudełku - aukcja  (Przeczytany 898 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

CJWarlock

• Gość
C64 w unikalnym pudełku - aukcja
« dnia: 22 Lutego 2009, 14:18 »
 Sprzedaję  na  aukcji  Commodore  C64  C  w  unikalnym  pudełku  +  dodatki.  

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=563504005\' target=_blank>http://www.allegro.pl/show_item.php?item=563504005

Offline DoliN

• Level 3
  • =)
    • http://picasaweb.google.com/dilon999
« Odpowiedź #1 dnia: 22 Lutego 2009, 15:23 »
 Chłopie,  nie  bądź  śmieszny  -  tych  pudełek  było  dużo,  a  wnosząc  po  obudowie  tego  C=,  to  jest  to  przedostatnia  seria  albo  wogóle  C=  nie  jest  z  tego  kartonu.  Naklejki  dawali  polscy  importerzy.
2x C64, C64DTV, 1541, 3x Datasette i inne graty ;)

Offline Skull

• Level 6
« Odpowiedź #2 dnia: 23 Lutego 2009, 08:45 »
 hehehe  daj  chociaż  na  nim  autograf

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #3 dnia: 23 Lutego 2009, 17:26 »
 właśnie  si  dzeju  zaproponuj  autograf  bo  jak  widać  pojawiają  się  malkontenci.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline KB777

• Level 6
  • -profil nieaktywny-
« Odpowiedź #4 dnia: 24 Lutego 2009, 10:38 »
 I  wyczyść  tą  Komodę.  Strasznie  usyfiona.
-profil nieaktywny-

Chippy

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: 24 Lutego 2009, 12:24 »
 A  najbardziej  uśmiałem  się  z    tego  -  \'Atutem  tego  zestawu  jest  unikalne  pudełko  z  naklejką:  \'nowe  -  Z  POLSKĄ  INSTRUKCJĄ  OBSŁUGI\'  -  prawdziwa  gratka  dla  kolekcjonerów!  Tego  typu  pudełka  dotychczas  osobiście  nie  spotkałem,  a  kolekcjonuję  C64  i  znam  się  na  temacie  od  ponad  15  lat!\'      
  No  z  naklejką  to  ja  też  miałem  c64,  w  pudełku  -  o  dziwo  -  również  :)

zyga

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: 24 Lutego 2009, 14:58 »
 Reklama  dźwignią  handlu...

Offline OSH

• Level 5
« Odpowiedź #7 dnia: 25 Lutego 2009, 01:17 »
 Właśnie  w  takim  pudełku  kupiłem  swojego  pierwszego  C-64.  I  faktycznie  miał  polską  instrukcję  obsługi.  Był  rok  1993.  Ale  żeby  to  był  unikat?  W  życiu,  to  była  cała  seria  wypuszczona  na  rynek  przez  polskiego  importera.

CJWarlock

• Gość
« Odpowiedź #8 dnia: 01 Marca 2009, 13:15 »
 No  to  widzę  góra  3  posiadaczy  takowego  pudełka  -  kiedyś.  A  kto  je  jeszcze  ma?  W  skali  produkcji  światowej  i  obecnej  liczby  przetrwałych  -  podtrzymuję  słowo  Unikat.  ;)  

Dolin  -  i  kto  tu  jest  śmieszny  z  wiedzą,  o  co  chodzi?  ;)  BTW.Nieuprzejmości  nie  toleruję.  I  lepiej,  żeby  Ci  się  ona  nie  zdarzała.  A  jak  widać  możesz  mieć  z  tym  problem  -  pierwsza  odpowiedź  pod  postem  i  od  razu  roszczeniowość  w  tonie.  Może  mniej  wyrywności?  Chill  out.  

Zyga  -  jedyny  spostrzegawczy,  jak  widze.  :)  

Cheers.

indyjr

• Gość
« Odpowiedź #9 dnia: 01 Marca 2009, 19:09 »
 załóżmy,  że  to  pudełko  jest  i  unikatowe  (ja  swojego  kupiłem  w  1991  i  ani  na  pudełku  od  kompa,  ani  od  stacji,  ani  nawet  od  myszki  nie  miałem  takiej  naklejki),  ale  nawet  posuwając  się  w  absurdzie  daleko  i  twierdząc,  że  to  unikat  to  sam  stan  tego  pudła  wyklucza  jego  wartość  kolekcjonerską.  Kompa  również.  Ja  kiedyś  kupiłem  zx  spectrum+,  jechałem  po  niego  prawie  100  km  i  dałem  300  zł,  sprzęt  z  1984  a  prezentuje  się  o  niebo  lepiej  i  plomby  ma  nienaruszone,  a  unikatem  nie  jest  :)