Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Atrakcyjna wyprzedaż! Super ceny!  (Przeczytany 944 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

suchy

• Gość
Atrakcyjna wyprzedaż! Super ceny!
« dnia: 11 Maja 2008, 15:36 »
 No,  byłbym  \'kiep\',  gdybym  Was  o  tym  nie  poinformował  ;-)  .  Likwiduję  sklepik  z  częściami  elektronicznymi.  W  związku  z  tym  mam  bardzo  atrakcyjne  ceny  (wyprzedażowe  -  często  wielokrotnie  niższe  niż  w  hurtowniach,  gdzie  dodatkowo  części  trzeba  kupować  czasami  w  dużych  ilościach),  na  różne  elementy,  które  mi  jeszcze  pozostały.  Zainteresowanych  zapraszam  na  \'elektrodę\'  do  działu  BAZAR  (gdzie  znajdują  się  wszystkie  moje  oferty  wyprzedażowe,  a  jest  i  będzie  jeszcze  tego  \'trochę\'):  

http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1008564.html\' target=_blank>http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1008564.html

Więc  jeśli  Ktoś  chce  sie  \'załapać\',  to  serdecznie  zapraszam  (oferta  niepowtarzalna  i  czasowo  ograniczona,  więc  wskazane  działanie  typu:  \'kto  pierwszy  ten  lepszy\'!).

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #1 dnia: 11 Maja 2008, 18:31 »
 spam.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline KB777

• Level 6
  • -profil nieaktywny-
« Odpowiedź #2 dnia: 11 Maja 2008, 22:32 »
 Suchy,  jakieś  układy  do  Komodora  byś  sprzedał  ;)
-profil nieaktywny-

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #3 dnia: 12 Maja 2008, 08:31 »
 no  ja  mogę  ..  jak  ktoś  chętny  to  mam  na  zbyciu  CIA  SID  CPU  VIC  PAMIECI,  wszystko  wylutowane  i  100%  sprawne  i  przetestowane  (bo  mam  płyte  prototypową  to  mogę  sprawdzić)

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

suchy

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: 12 Maja 2008, 09:39 »
 Witam!  

Zapewniam  Cię  kisiel,  że  nie  jest  to  spam.  Uważałem,  że  warto  Was  o  tym  poinformować  (skoro  jestem  userem  na  tym  forum  -  choć  ostatnio  mam  mniej  wolnego  czasu,  żeby  z  Wami  pogadać),  bo  taka  oferta  wyprzedażowa  (wystarczy  zobaczyć  ceny)  nie  trafia  sie  codziennie,  a  przecież  wielu  z  Was  zajmuje  sie  elektroniką  (chociażby  amatorsko)  i  zapewne  nie  raz  kupuje  części  elektroniczne  w  sklepach,  to  po  co  przepłacać??.  Nie  kupisz  taniej  w  żadnej  hurtowni,  czy  na  Allegro.  Jeśli  chodzi  o  C64,  to  mam  na  zbyciu  płytę  ze  starszej  wersji  (gdzieś  zdjęcie  jest  na  tym  forum  -  poszukam  potem),  ale  brak  na  niej  VICa,  SIDa  i  portów.  Mam  też  w  dobrych  cenach  nowe  (nie  demontażowe)  DRAMy  do  starszych  wersji  compcia:  4164.  

Pozdrawiam  serdecznie  

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #5 dnia: 12 Maja 2008, 09:47 »
 mam  na  zbyciu  w  rewelacyjnych  cenach  pralk  ę  lodówkę  i  suszarkę.

Gizmoń

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: 12 Maja 2008, 19:02 »
 Pralkę  mam,  lodówkę  też,  a  suszarkę  jako  drugą  chętnie  kupię    \'\'    

A  co  do  oferty  -  no  niezła.  Ale  jest  jeden  fajny  szczegół:  
  -Możesz  kupić  JEDNĄ  sztukę  kondensatorka  (3  grosze),  PRka  (10  groszy),  ale  pamiętaj,  że  łączna  wartość  zakupu  to  min.  20zł!    \'\'  

suchy

• Gość
« Odpowiedź #7 dnia: 13 Maja 2008, 00:12 »
 Panowie.  Przecież  nikt  Nikogo  i  do  niczego  nie  zmusza.  Proponuję  jednak  dobrze  przestudiować  moje  oferty  i  ze  zrozumieniem,  jeśli  oczywiście  Ktoś  chce  skorzystać,  bo  warto.  Kondensatory  ceramiki  są  nie  po  3  gr  tylko  po  0,01  zł/szt.  W  dużej  hurtowni  TME  kupicie  takie  same  po  0,02  zł/szt.(+VAT).  pod  warunkiem  kupienia  100  szt.  danej  wartości,  inaczej  lipa!  A  tutaj  przykładowe  porównanie  cen  układów  scalonych  (cena  moja  i  cena  w  TME):  

A301D=TCA205A:  1,30  zł/13,80  zł  
  GAL20V8A:  1,80  zł/4,90  zł  
  HTC34063:  0,60  zł/1,60  zł  
  ICL7109:  6,90  zł/34,00  zł  
  LM324P:  0,20  zł/0,40  zł  
  M27C256(PLCC32-OTP):  2,90  zł/5,10  zł  
  MC1024:  0,50  zł/2,30  zł  
  MC1025:  0,50  zł/4,50  zł  
  MC145027:  2,20  zł/6,10  zł  
  TDA8571J:  7,50  zł/13,30  zł  
  ULN2003:  0,40  zł/0,70  zł    

...  więc  nie  bardzo  rozumiem  o  co  Wam  chodzi??  20,-  zł  to  minimalny  jednorazowy  zakup,  łącznie  ze  WSZYSTKICH  moich  ofert,  co  przy  tak  NISKICH  cenach  jednostkowych  jest  jak  najbardziej  uzasadnione,  biorąc  pod  uwagę  opłacalność  transakcji  ze  względu  na  koszty  wysyłki  pocztowej.  A  20,-zł  to  nie  jest  chyba  jakaś  cena  \'tabu\'  nawet  dla  amatora  (w  wielu  hurtowniach,  oferujących  niskie  ceny,  limity  zakupu  są  znacznie  wyższe).  

Pozdrawiam  
  PS  Oferta  jest  niepowtarzalna  i  krótkoterminowa