Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: wings of fury  (Przeczytany 726 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

reaper

• Gość
wings of fury
« dnia: 19 Sierpnia 2002, 00:21 »
 probuje uruchomic wings of fury na css64, ale wybraniu czy sie chce miec niskonczona ilosc amunicji (i takie tam) pojawia sie czarny ekranik i kupa...

Luc (webmaster)

• Gość
wings of fury
« Odpowiedź #1 dnia: 19 Sierpnia 2002, 12:04 »

Napisał: reaper

probuje uruchomic wings of fury na css64, ale wybraniu czy sie chce miec niskonczona ilosc amunicji (i takie tam) pojawia sie czarny ekranik i kupa...
Mogę tylko powiedzieć, że u mnie gra idealnie działa na CCS64 i VICE. Jeśli mogę coś poradzić, to wersję 2.0 beta emulatora CCS64. Możliwe, że ten ``czarny ekran`` to ładowanie gry, a za krótko czekasz. W razie czego polecam wcisnąć ALT+F3 (CCS64 - turbo 500%) lub ALT+W (VICE - warp). Powinno przyspieszyć  

reaper

• Gość
wings of fury
« Odpowiedź #2 dnia: 21 Sierpnia 2002, 01:03 »
 proboje odpalic wlasnie na tym emulatorze, starsza wersja w ogole nie dziala (rozmazuje sie obraz); gierke przyspieszylem i tez nic; Jeszcze nie probowalem na Vice - na ktorej wersji ci dziala?

reaper

Luc (webmaster)

• Gość
wings of fury
« Odpowiedź #3 dnia: 21 Sierpnia 2002, 10:50 »
 Witam,

na CCS64 MUSI Ci działać :-) zaopatrz się w najnowszą wersję (używasz tej z nostalgii?). Może też masz jakieś nie działające archiwum z grą? Polecam pobranie gry z naszego serwera (właśnie tą wersję testowałem i jest OK).

Używam najnowszej wersji VICE 1.9.

Gdyby co - możesz pisać na maila.

Pozdrawiam.

g00blin

• Gość
wings of fury
« Odpowiedź #4 dnia: 04 Września 2002, 17:14 »
 Ja także używam emulatorka vice i gierka działa bez problemiku.
 (przynajmniej ta zassana z nostalgii )
 Pozdro