Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Jak przejść grę Yogi Bear  (Przeczytany 398 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

goofy131

• Gość
Jak przejść grę Yogi Bear
« dnia: 13 Kwietnia 2008, 11:26 »
 Witam  mam  wielki  problem,  szukałem  na  internecie  jakichś  wskazówek  jak  przejść  grę  Yogi  Bear  z  Commodore  64,  wydawca  gry  Piranha!  Czy  ktoś  może  wie  jak  to  zrobić...proszę  o  pomoc,  w  sumie  to  jestem  już  przy  BOO  BOO  ale  nie  wiem  jak  otworzyć  klatkę?!

p.a.

• Gość
« Odpowiedź #1 dnia: 14 Kwietnia 2008, 10:16 »
 Hmm...wydaje  mi  się,  że  jakiś  rok-dwa  temu  skończyłem  tę  grę  i  z  klatką  problemów  nie  miałem.  Ale  może  zapomniałem,  ze  w  którymś  momencie  zdobyłem  klucz?  A  tak  pewnie  było...pamiętam,  że  ten  gostek  w  kapeluszu  mnie  ostro  gonił,  więc  może  mu  ten  klucz  zwinąłem...nie  pamiętam,  musiałbym  do  tego  wrócić.

goofy131

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 15 Kwietnia 2008, 19:08 »
 raczej  nie  ma  klucza,  ale  na  samym  koncu  jest  klatka  i  ten  koles  i  jak  on  mnie  gonil  to  uciekalem  i  on  wpadl  do  dziuty  i  spoko  zapodalem  sobie  sava  i  tam  potem  sa  takie  figury  geometryczne  na  ziemi  za  klatka  takie  niebieskie  i  tam  utknalem  ;/  dziwne

p.a.

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 16 Kwietnia 2008, 12:19 »
 Pamiętam,  że  coś  takiego  tam  było,  ale  kompletnie  nie  kojarzę,  co  należało  zrobić.  Może  uda  mi  się  w  najbliższym  czasie  pograć  w  tą  grę,  to  może  podzielę  się  jakimś  informacjami...Swoją  drogą  to  ciekawe,że  niektóre  z  rozwiązań  gier,  w  które  grałem  przed  kilkunastu  laty,  pamiętam  doskonale,  a  tu  taka  kicha...

goofy131

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: 16 Kwietnia 2008, 19:12 »
 No  to  wiesz  co  trzymaj  uploada  z  gra  i  emulatorem,  moze  nawet  sava  wrzuce  na  rapida    

http://rapidshare.com/files/108002431/gra.rar.html\' target=_blank>http://rapidshare.com/files/108002431/gra.rar.html

moze  uda  Ci  sie  cos  wykombinowac,  ja  rowniez  sluze  pomoca  w  razie  innych  problemow,  nie  koniecznie  zwiazanymi  z  grami  ale  takze  z  samym  komputerem!  Pozdrawiam  i  dzieki  za  pomoc

Gringo_w

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: 16 Kwietnia 2008, 23:30 »
 Zacznijmy  od  tego  czy  masz  odkryte  wszystkie  pytajniki.Zdobywając  wszystkie  czerwone  przedmioty  (taka  kulka  z  kreską)  chyba  można  będzie  otworzyć  klatkę  ale  nie  pamiętam.

goofy131

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: 17 Kwietnia 2008, 20:23 »
 Ah  a  ja  myslalem  ze  to  mi  zycie  daje  tak  przynajniej  mi  sie  zdawalo  :P  moze  masz  racje,  sproboje  tak  i  w  koncu  przejde  ta  gre  bo  mecze  sei  od  kiedy  dostalem  commodore  64  tj  moja  1  wsza  kumunia  :PP  1994  rok  :D  Dzieki  za  podpowiedz