Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: C&A nr 1  (Przeczytany 995 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

arti77

• Gość
C&A nr 1
« dnia: 08 Marca 2008, 20:23 »
 Witam!  
  Z  przyjemnością  informuję,  że  dostępny  jest  już  nowy  nr  C&A  (tj.  C&A  nr  1,  kolejny  po  C&A  0).  
  Można  go  pobrać  ze  stron  Rapid  Share  (bez  konieczności  rejestracji):  
  http://rapidshare.com/files/98032004/C_A01.pdf.html\' target=_blank>http://rapidshare.com/files/98032004/C_A01.pdf.html
  Niebawem  powinien  być  dostęny  także  na  stronach  Retro  Readers  (konieczna  rejestracja).  
  Pozdrawiam.  

chateau

• Gość
C&A nr 1
« Odpowiedź #1 dnia: 08 Marca 2008, 21:14 »
 nie  wiem  czemu  ale  u  mnie  galeria  na  ostatniej  stronie  jest  pusta,nie  widac  zadnych  obrazkow.

arti77

• Gość
C&A nr 1
« Odpowiedź #2 dnia: 08 Marca 2008, 22:39 »
 Prawdopodobnie  to  wina  przegladarki  PDFow,  ktorej  uzywasz.  U  mnie  na  ten  ci  przyklad  pod  Foxit  Readerem  tez  nie  widac  obrazkow  (jest  rowniez  blad  w  logo),  ale  juz  pod  Adobe  Readerem  wszystko  jest  OK.  Zauwazylismy  to  ze  Scarabem,  stad  informacja  na  str.  3.

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
C&A nr 1
« Odpowiedź #3 dnia: 08 Marca 2008, 23:38 »
 nie  uzywamm  acrobat  readera  ;-)  szkdoa  ze  pod  focitem  nie  wiac  galerii  ale  ogolem  -  i  tak  dobra  praca  :)  szkoda  tylko  ze  artykulow  o  c64  tak  malo  a  do  tego  praktycznie  wszystkie  \'odgrzewane\'  :)  z  umarlego  juz  Uncover
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

procesor43

• Gość
C&A nr 1
« Odpowiedź #4 dnia: 09 Marca 2008, 11:36 »
 fajne  :D  chcę  z  wami  współpracować  :D

arti77

• Gość
C&A nr 1
« Odpowiedź #5 dnia: 09 Marca 2008, 12:12 »
 Nie  krępuj  się  :)  Wysyłaj  arty  na  mojego  maila  (podanego  w  piśmie)  albo  na  ca_mag@wp.pl

TuMe64

• Gość
C&A nr 1
« Odpowiedź #6 dnia: 09 Marca 2008, 12:59 »
 u  mnie  Foxit  Reader  pokazuje  obrazki  :D  .  Dzięki  za  fajowe  pismo  !  

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
C&A nr 1
« Odpowiedź #7 dnia: 09 Marca 2008, 16:29 »
 Małe  sprostowanie,  przedruk  z  covera  dotyczący  Pentel  Painta  powinien  być  uzupełniony  o:  
  -  dane  autora  Victor/ESM  
  -  informacje  że  konwerter  IFF  jest  wbudowany  w  PP.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
C&A nr 1
« Odpowiedź #8 dnia: 09 Marca 2008, 20:50 »
 gratuluje  pomyslu  zostawienia  tego  PDF  na  rapidshare  przy  umieszczaniu  newsa,  zamiast  uploadowac  np  na  c64power  (bo  to  chyba  nie  jest  problemem?).
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

arti77

• Gość
C&A nr 1
« Odpowiedź #9 dnia: 10 Marca 2008, 11:42 »
 Czy  jest  czy  nie  jest  problemem  -  w  to  nie  wnikam.  Nie  jestem  administratorem  C64  Power.  Ale  jako  red.nacz.  owego  pisemka  zdaję  sobie  sprawę,  że  rapidshare  nie  jest  dobrą  opcją,  dlatego  też  PDF  będzie  dostępny  na  innych  stronach.  Jak  słowo  stanie  się  ciałem  -  dam  znać.

arti77

• Gość
C&A nr 1
« Odpowiedź #10 dnia: 10 Marca 2008, 12:00 »
 OK,  słowo  stało  się  ciałem  :)  Dzięki  uprzejmości  ludzi  z  \'Filety  on-line  &  64NET\'  (www.filety.pl)  C&A  można  pobierać  stąd:  
  http://www.ciafan.filety.pl/\' target=_blank>http://www.ciafan.filety.pl/
  Pozdrawiam.

Bedzio

• Gość
C&A nr 1
« Odpowiedź #11 dnia: 19 Lipca 2008, 11:55 »
 Dali  sobie  juz  spokoj  czy  jak  ??  Czy  moze  jest  caly  czas  w  produkcji  ??  Bo  nowego  numeru  ani  widu  ani  slychu  a  juz  jest  19  :/  Pytam  bo  bardzo  mi  sie  podobaly  poprzednie  odslony  i  czekam  z  utesknieniem  na  nastepne    \'\'  

chateau

• Gość
C&A nr 1
« Odpowiedź #12 dnia: 19 Lipca 2008, 15:42 »
 Bredzio  przeciez  masz  nr  2  z  poczatku  czerwca  na  stronie  ktora  podal  Arti

arti77

• Gość
C&A nr 1
« Odpowiedź #13 dnia: 19 Lipca 2008, 20:14 »
 Tak  jest  :)  A  obecnie  trwają  prace  nad  numerem  3.  Arty  pomału  napływają,  ale  sami  wiecie  -  sezon  urlopowy.  Tak  czy  inaczej,  mag  na  pewno  będzie  się  ukazywał  dalej.  
  A  z  ciekawostek:  nasz  mag  został  doceniony  przez  załogę  Chipa  i  znalazł  się  w  bieżącym  jego  wydaniu  na  DVD  (08/08).

Bedzio

• Gość
C&A nr 1
« Odpowiedź #14 dnia: 24 Lipca 2008, 16:33 »
 Spoko,  myslalem  ze  bedzie  w  formie  miesiecznika  i  tak  go  z  utesknieniem  wyczekiwalem    \'\'    

p.s.  chateau  tylko  nie  \'Bredzio\'!  Jak  juz  to  Bedzio    \'\'