Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: The Last Ninja 4ever w sieci  (Przeczytany 796 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Eagle

• Gość
The Last Ninja 4ever w sieci
« dnia: 10 Października 2002, 05:46 »
 Witam wszystkich
 =================
 Chciałbym bez żadnych ogródek zaprosić Was na moja stronke w pełni poświęconą serii gier The Last Ninja! Na pewno znajdą sie wśród Was wielbiciele serii, tak więc dla nich (oraz pozostałych) adres: http://www.lastninja.prv.pl\'>http://www.lastninja.prv.pl lub www.ln.prv.pl Serwisik będzie teraz aktualizowany naprawde bardzo często - co do braku podstron, zbliza się weekend, podczas którego mam zamiar wszystko uzupełnić! Tak więc zachęcam do odwiedzania serwisu przynjamniej raz na tydzień (lub częściej)...  

Z poważaniem:
 Eagle (niegdyś i nadal CommodoreFan ;)
 Pozdrowienia dla caaałej ekipy C64 Power

Eagle

• Gość
« Odpowiedź #1 dnia: 10 Października 2002, 15:18 »
 Chciałbym znać Waszą opinię o moim serwisiku! Prosze o pisanie: czy wszystko dziła, jest poprawnie wyświtlane oraz czy Wam się podoba...   Pozdrowienia!

PostScript

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 14 Października 2002, 08:37 »
 Witam!
 Ja pamietam Last Ninja z czasów podstawowki, gdy kumpel pozyczyl mi kasete. Dzialala przez dwa wieczory, w takim byla stanie, a potem juz nie chciala. No i dopiero teraz dowiedzialem sie jak przejsc obok tych lwow zionacych ogniem. Stronka bardzo mi sie podoba i widac, ze robiona jest od serca  
 Tylko, ze podczas jej przegladania w pasku IE widnieje znaczek ostrzegawczy, ze jest blad na stronie. Nie wiem o co chodzi.
 Poza tym niestety nie moglem zapisac na dysk solucji, zeby przejrzec je na spokojnie w domu, wiec chyba bede musial kopiowac text i obrazki do Worda    
 Poza tym jest bardzo fajnie- dobrze, ze takie stronki powstaja. No i mozna posluchac dobrej muzyki. Moze chcesz, zeby opisc te stronke w LokalNecie?
 (www.lokalnet.prv.pl)
 Pozdrawiam i zycze sukcesow!

Eagle

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 14 Października 2002, 11:34 »

Napisał: PostScript

Witam!
 Ja pamietam Last Ninja z czasów podstawowki, gdy kumpel pozyczyl mi kasete. Dzialala przez dwa wieczory, w takim byla stanie, a potem juz nie chciala. No i dopiero teraz dowiedzialem sie jak przejsc obok tych lwow zionacych ogniem. Stronka bardzo mi sie podoba i widac, ze robiona jest od serca  
 Tylko, ze podczas jej przegladania w pasku IE widnieje znaczek ostrzegawczy, ze jest blad na stronie. Nie wiem o co chodzi.
 Poza tym niestety nie moglem zapisac na dysk solucji, zeby przejrzec je na spokojnie w domu, wiec chyba bede musial kopiowac text i obrazki do Worda    
 Poza tym jest bardzo fajnie- dobrze, ze takie stronki powstaja. No i mozna posluchac dobrej muzyki. Moze chcesz, zeby opisc te stronke w LokalNecie?
 (www.lokalnet.prv.pl)
 Pozdrawiam i zycze sukcesow!
Witam
 ======
 Dzięki za słowa spracia   Co do błędu zostanie wykryty i zlikwidowany   Solucji niestety nie można ściągnąć, ale jeszcze dodam wersję offline   LokalNet? Czemu nie - będę bardzo szczęśliwy! Dzięki za wszystko!

Pozdrowienia
 =============
 www.ln.prv.pl

maniac64

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: 15 Października 2002, 20:33 »
 Jako, że szanowni przedmówcy nie opisali co można zassać z działu DOWNLOAD - postaram nadrobić się te zaległości...

Mamy dostępne wersje Last Ninja i Last Ninja 2 w wersji na PC. Zgroza - takiej grafiki, to by się chyba poczciwa trumna nie mogła powstydzić :) Dla niezorientowanych, to ZX Spectrum :)

Wersja na C-64, jest o niebo LEPSZA. I gotów jestem, bronić swej racji do ostatniej kropli, mej cybernetycznej krwi :)

pozdro
 maniac64

ps. a strona jest odjazdowa, TYLKO autor powinien zamiast JPG, użyć gifów. Bo się wolno ładuje...

Magnate

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: 15 Października 2002, 20:38 »

Napisał: maniac64

Jako, że szanowni przedmówcy nie opisali co można zassać z działu DOWNLOAD - postaram nadrobić się te zaległości...

Mamy dostępne wersje Last Ninja i Last Ninja 2 w wersji na PC. Zgroza - takiej grafiki, to by się chyba poczciwa trumna nie mogła powstydzić :) Dla niezorientowanych, to ZX Spectrum :)

Wersja na C-64, jest o niebo LEPSZA. I gotów jestem, bronić swej racji do ostatniej kropli, mej cybernetycznej krwi :)

pozdro
 maniac64

ps. a strona jest odjazdowa, TYLKO autor powinien zamiast JPG, użyć gifów. Bo się wolno ładuje...
I autor powinien wreszcie napisac zrodla, przy tekstach, ktore pochodza z innych stron.

Eagle

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: 16 Października 2002, 05:40 »
 Witam
 ======
 Dzięki za poparcie :) Co do Ľródeł - na prawdę postaram się to pisać, jeżeli jakieś materiały będą skopiowane bezpośrednio z innych stron! Właśnie się z tym uporałem :) Nie mam pojęcia o jakie jpegi chodzi? Przecież większość rysunków zapisana jest w formacie gif :P Poza tym mam nadzieję, że stronka się podoba?

Pozdrowienia
 =============
 www.ln.prv.pl