Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Nowa strona  (Przeczytany 750 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

bbasiuk

• Gość
Nowa strona
« dnia: 02 Listopada 2002, 12:25 »
 Zapraszam serdecznie na www.64rulez.prv.pl   Strona znowu działa, niestety przez błąd serwera musiałem robić ją jeszcze raz   ale juz wszystko gra.
 pozdr
 webmaster  

Eagle

• Gość
Nowa strona
« Odpowiedź #1 dnia: 02 Listopada 2002, 12:51 »
 No - stronka jest nawet fajna... nie powiem   Keep up the good form   Pozdrowienia!
 P.S. A może znajdzie się wkońcu ktoś chętny do pomocy w prowadzeniu mojego serwisu       .:: The Last Ninja 4ever ::.

bbasiuk

• Gość
Nowa strona
« Odpowiedź #2 dnia: 02 Listopada 2002, 14:13 »
 Dziekuje. Nie znam tej gry tak dobrze zeby Ci pomuc ale mysle ze mozemy nawiazac wspolprace. Skotaktuj sie ze mna na priv.
 pozdr
 bb  
 www.64rulez.prv.pl

maniac64

• Gość
Nowa strona
« Odpowiedź #3 dnia: 02 Listopada 2002, 17:45 »

Napisał: bbasiuk

Zapraszam serdecznie na www.64rulez.prv.pl   Strona znowu działa, niestety przez błąd serwera musiałem robić ją jeszcze raz   ale juz wszystko gra.
 pozdr
 webmaster  
Wzorem z Cezara :) Mogę śmiało powiedzieć, że:

Odwiedziłem, Poczytałem i Zostałem jej kolejnym odwiedzającym na dłuższy czas :)

W serwisie jest trochę gierek z c64, spory działek o Amidze itp. Mnie tam skusiła perspektywa podniesienia swoich umiejętności w emulacji Amisi :)

pozdro
 maniac64

bbasiuk

• Gość
Nowa strona
« Odpowiedź #4 dnia: 03 Listopada 2002, 12:02 »
 Niedlugo juz cos na ten temat bedzie. Moze zaczalem nie z tej strony, ale na razie jest jak emulowac twardziela i zainstalowac system a nie jak w ogole emulowac amige :))
 pozdr
 bb
 www.64rulez.prv.pl