Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Maniak C64  (Przeczytany 877 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

~darek.banczyk@hoga.pl#*#Baniol

• Gość
Maniak C64
« dnia: 31 Października 2002, 14:14 »
 Cze Docenty. Oto kolejny półemeryt w wieku 32 lat. Zawsze miałem Komodorka w równych opcjach. Teraz mam PC ,PSX i 128 w blaszce. Tydzień temu spadł z szafy do wanienki z rybami bo zmieniałem wodę w akwarium. I co? I ŻYJE. Ani PC ani inny by nie przeżył a 128D tak. Zginęło pare rybek ale ważne,że komodorek działa. A stronkę odwiedzam od początku( tylko nie pytaj o datę bo nie pamiętam ). Mam dwie Wasze płytki z giercami. Supero.Panowie!! Jak mówił Edi Gierek - jestem z Wami!

maniac64

• Gość
Maniak C64
« Odpowiedź #1 dnia: 01 Listopada 2002, 09:12 »

Napisał: Baniol

Cze Docenty. Oto kolejny półemeryt w wieku 32 lat. Zawsze miałem Komodorka w równych opcjach. Teraz mam PC ,PSX i 128 w blaszce. Tydzień temu spadł z szafy do wanienki z rybami bo zmieniałem wodę w akwarium. I co? I ŻYJE. Ani PC ani inny by nie przeżył a 128D tak. Zginęło pare rybek ale ważne,że komodorek działa. A stronkę odwiedzam od początku( tylko nie pytaj o datę bo nie pamiętam ). Mam dwie Wasze płytki z giercami. Supero.Panowie!! Jak mówił Edi Gierek - jestem z Wami!
>Jak mówił Edi Gierek - jestem z Wami!

Powiem więcej :) Wzorem Lecha Wałęsy - jestem za a nawet przeciw...

Trzymaj tak dalej, a grywasz jeszcze na c64 ? Bo masz PSX-a i PC. Łezka się czasem w oku nie zakręci, jak odpalasz giery z komcia :)

pozdro
 maniac64

ps. co do rybek - to proponuje taki odlotowy wygaszacz Akwarium (jest tam 21 rybek z raf koralowych). No i nie trzeba im wody zmieniać (he, he...)

~darek.banczyk@hoga.pl#*#Baniol

• Gość
Maniak C64
« Odpowiedź #2 dnia: 04 Listopada 2002, 08:56 »
 Rybki miałem ( jako wygaszacz) ale komp padał. Zadławił go na 100%. C64 uruchamiam ciągle. Żona się wnerwia bo syn gra na PSX, córki okupują PC a ja C64. Fajna zadyma co nie?