Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: OT: Zrobimy konkurencję serwisowi C64 Power?  (Przeczytany 758 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Eagle

• Gość
OT: Zrobimy konkurencję serwisowi C64 Power?
« dnia: 03 Listopada 2002, 14:48 »
 Hmmm... mam ciekawy pomysł, a mianowicie: co powiecie na to, aby zrobić wspólnymi siłami serwis o C64? Mówię o tym, aby zebrać się i pozbierać rózne, ciekawe materiały! Proszę o opinie ;]]] P.S. Kochany Znawco ( każdy chyba wie o kogo chodzi :)- mam Twoje pozwolenie na stworzenie serwisu o C64??? SZCZERA PRAWDA: Chociaż byśmy się starali nie wiem jak - C64 Power będzie nadal królował i tak! ;] Hłehłehłe... :)

aze

• Gość
« Odpowiedź #1 dnia: 03 Listopada 2002, 18:32 »
 propozycja o ktorej juz prowadzilismy rozmowe dawno temu.osobiscie jestem zdania ze lepiej jest rozpoczac wspolprace z DOBRA strona niz naprodukowac 40 malych ktore pozyja miesiac jak nie krocej.ale to tylko moje skromne zdanie

pvg

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 03 Listopada 2002, 18:49 »

Napisał: Eagle

Hmmm... mam ciekawy pomysł, a mianowicie: co powiecie na to, aby zrobić wspólnymi siłami serwis o C64? Mówię o tym, aby zebrać się i pozbierać rózne, ciekawe materiały! Proszę o opinie ;]]] P.S. Kochany Znawco ( każdy chyba wie o kogo chodzi :)- mam Twoje pozwolenie na stworzenie serwisu o C64??? SZCZERA PRAWDA: Chociaż byśmy się starali nie wiem jak - C64 Power będzie nadal królował i tak! ;] Hłehłehłe... :)
toż to własnie C64power jest tworzone wspolnymi siłami redaktora naczelnego i jego współpracowników ;-) a tak to pewnie połowa z osób na forum ma lub miała swoja stronę o c64 wiec gdybym miał robic serwis wspolnymi siłami to bym dołączyl do ekipy ;) a tak meczylem sam swoją stronkę bo to lubię ( www.zone6510.z.pl (niestety od 2 miesiecy brak sponsora na konto ;-(  
 jeszcze dodam ze Luc na pewno przyjmie kazde sensowne materiały i wrzuci je np. do hydeparku, tak wiec Twoj pomysł stal się rzeczywistością zanim na niego wpadleś ;-)
 PZDR

Reiter

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 04 Listopada 2002, 12:58 »
 Zgadza się, lepiej łączyć swoje siły niż produkować kolejne stronki. Może ktoś chciałby dołączyć do mojej ekipy i prowadzić magazyn?

Eagle

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: 05 Listopada 2002, 17:50 »
 No i wszyscy macie rację ;] Chciałem sprawdzi, jakie będą Wasze reakcje - test wypadł jak najbardziej pozytywnie :) THX - Luc, możesz być dumny z takich internautów i C64-maniaków!