Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Sebaloz: oświadczenie  (Przeczytany 1146 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Luc (webmaster)

• Gość
Sebaloz: oświadczenie
« dnia: 07 Listopada 2002, 14:31 »
 Otrzymałem maila o następującej treści od Sebaloza/Lepsi:

Oświadczenie - zaniepokojenie.

Chciałbym wyrazić swoje zaniepokojenie ostatnimi wydarzeniami.

Na North Party 7 została wystawiona praca będąca fotomontażem mojego zdjęcia i foty nieznanej mi grubej baby. Podpis sugerował, że jest to moja eks-dziewczyna, osoba którą swego czasu darzyłem uczuciem. Jest mi przykro, że następuje powrót do haniebnych praktyk z lat 90-tych, które dotknęły wielu moich kolegów udostępniających scenie zdjęcia swoje i swoich dziewczyn. Współczułem im i nie spodziewałem się, że spotka mnie coś podobnego. Autor skorzystał z nierozpowszechnianego wtedy publicznie konwertera Xray64 autorstwa Prezesa i podrzucił dysk na stolik z wystawianymi pracami. Nie miał odwagi podpisać się. Nie została też podana osoba, która miała odebrać ewentualną nagrodę. Co z tego, że praca została uznana za pozakonkursową skoro była pokazana na ekranie i była rozpowszechniana na tym samym dysku co normalne grafiki biorące udział w konkursie. Autor osiągnął swój cel którym było zrobienie przykrości mojej osobie. Dziwie się, że organizatorzy North Party, którzy tyle wysiłku włożyli w uniemożliwienie mi wystawienia drugiego obrazka, dopuścili do takiego incydentu na party i pomogli w rozpowszechnianiu pracy niespełniającej warunków dopuszczenia do konkursu. W tej sytuacji nie dziwi mnie dopuszczenie do konkursu dema grupy Elysium, którego części wchodzące w skład dema Altered States brały wcześniej udział w konkursie w Tarnowie 1994 a niepisane prawa sceny mówią, że nie wystawia sie dwa razy tej samej pracy.

W związku z ostatnim demem grupy Arise zawierającym animację strzykawki z podpisem sugerującym wylądowanie przeze mnie na dworcu centralnym, oświadczam że nie miałem nigdy doczynienia z twardymi narkotykami, do zażywania których wykorzystywany jest przedmiot będący obiektem animacji. Jednocześnie chciałbym zaprotestować przeciwko wykorzystywaniu programów demonstracyjnych do rozgrywek personalnych.

W odpowiedzi na obwieszczenie Ramosa sugerujące wypalanie przeze mnie trawy, oprócz standardowego oprotestowania stosowania tego rodzaju praktyk słownych, informuję że nie palę trawy i nie zażywam jakichkolwiek narkotyków. We wspomnianym tekście Ramos ogłosił, że nie wie skąd ja wiem o demie Samaru, nie wie kiedy się ukaże demo, ale oczywiście potwierdza że sie ukaże, a co w nim będzie to się okaże. Chciałbym zwrócić uwagę, że nie są dementowane żadne informacje zawarte w moim newsie. Z moich informacji wynika, że demo jest w rękach Glovera i od niego zależy kiedy skończy je składać i co się w nim ostatecznie znajdzie.  

Sebaloz/Lepsi.De
 sebaloz@lepsi.com

Damien

• Gość
« Odpowiedź #1 dnia: 07 Listopada 2002, 14:55 »
 Rzeczywiście masz powody do złości nie widzieł tej niby pracy, ale z tego co wiem od kolegi to autor dopuścił się ciosu poniżej pasa. Ludzie takich rzeczy się nie robi niezależnie kogo to się tyczy...

TeBe

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 07 Listopada 2002, 18:59 »
 Wow, aly Wy comodorowcy potraficie sie bawić i jaka z Was zgrana paczka. Tylko pozazdroscić ;P

Damien

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 07 Listopada 2002, 20:32 »

Napisał: TeBe

Wow, aly Wy comodorowcy potraficie sie bawić i jaka z Was zgrana paczka. Tylko pozazdroscić ;P
Widać atarowiec też człowiek ...

aze

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: 07 Listopada 2002, 20:54 »
 tak jak juz mowilem w naszycvh rozmowach ircowych: niestety na scenie c64 braklo juz klimatu i tego czegos co trzymalo mnie przy c64 dniami i nocami. przykre ale prawdziwe.
 szkoda ze takie rzeczy sie zdarzaja i wspolczuc tylko tym co robia cos takiego
 pozdrawiam  

pvg

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: 07 Listopada 2002, 21:44 »
 Nie znam gościa ale po tym co czasem obserwuje w jego komentarzach na emu64 to az mnie dziw bierze , tutaj gladkie słówka , o uczuciach itp. a np.  
 http://forum.emu64.pl/index.php?id=viewthread&nr=196\'>http://forum.emu64.pl/index.php?id=viewthread&nr=196 o tym jak lubi naciągać laski na sponsoring  

Proponje zabokowac ten post bo rozciągnie sie dziwna jałowa dyskusja

~creamd@c64.sk#*#CreaMD

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: 07 Listopada 2002, 21:51 »

Napisał: Luc (webmaster)

Otrzymałem maila o następującej treści od Sebaloza/Lepsi:

Oświadczenie - zaniepokojenie.

Chciałbym wyrazić swoje zaniepokojenie ostatnimi wydarzeniami.

Na North Party 7 została wystawiona praca będąca fotomontażem mojego zdjęcia i foty nieznanej mi grubej baby. Podpis sugerował, że jest to moja eks-dziewczyna, osoba którą swego czasu darzyłem uczuciem. Jest mi przykro, że następuje powrót do haniebnych praktyk z lat 90-tych, które dotknęły wielu moich kolegów udostępniających scenie zdjęcia swoje i swoich dziewczyn. Współczułem im i nie spodziewałem się, że spotka mnie coś podobnego. Autor skorzystał z nierozpowszechnianego wtedy publicznie konwertera Xray64 autorstwa Prezesa i podrzucił dysk na stolik z wystawianymi pracami. Nie miał odwagi podpisać się. Nie została też podana osoba, która miała odebrać ewentualną nagrodę. Co z tego, że praca została uznana za pozakonkursową skoro była pokazana na ekranie i była rozpowszechniana na tym samym dysku co normalne grafiki biorące udział w konkursie. Autor osiągnął swój cel którym było zrobienie przykrości mojej osobie. Dziwie się, że organizatorzy North Party, którzy tyle wysiłku włożyli w uniemożliwienie mi wystawienia drugiego obrazka, dopuścili do takiego incydentu na party i pomogli w rozpowszechnianiu pracy niespełniającej warunków dopuszczenia do konkursu. W tej sytuacji nie dziwi mnie dopuszczenie do konkursu dema grupy Elysium, którego części wchodzące w skład dema Altered States brały wcześniej udział w konkursie w Tarnowie 1994 a niepisane prawa sceny mówią, że nie wystawia sie dwa razy tej samej pracy.

W związku z ostatnim demem grupy Arise zawierającym animację strzykawki z podpisem sugerującym wylądowanie przeze mnie na dworcu centralnym, oświadczam że nie miałem nigdy doczynienia z twardymi narkotykami, do zażywania których wykorzystywany jest przedmiot będący obiektem animacji. Jednocześnie chciałbym zaprotestować przeciwko wykorzystywaniu programów demonstracyjnych do rozgrywek personalnych.

W odpowiedzi na obwieszczenie Ramosa sugerujące wypalanie przeze mnie trawy, oprócz standardowego oprotestowania stosowania tego rodzaju praktyk słownych, informuję że nie palę trawy i nie zażywam jakichkolwiek narkotyków. We wspomnianym tekście Ramos ogłosił, że nie wie skąd ja wiem o demie Samaru, nie wie kiedy się ukaże demo, ale oczywiście potwierdza że sie ukaże, a co w nim będzie to się okaże. Chciałbym zwrócić uwagę, że nie są dementowane żadne informacje zawarte w moim newsie. Z moich informacji wynika, że demo jest w rękach Glovera i od niego zależy kiedy skończy je składać i co się w nim ostatecznie znajdzie.  

Sebaloz/Lepsi.De
 sebaloz@lepsi.com
Just don\'t care, enjoy yourself and your life. And see you on Forever or at least on Mekka 2003 ;-).  

roman

Luc (webmaster)

• Gość
« Odpowiedź #7 dnia: 08 Listopada 2002, 10:21 »
 PVG: proponuje traktowac tego posta z duzym przymruzeniem oka ;-)

Wrzucilem tego posta na forum przede wszystkim po to, by wojny miedzy kilkoma osobami (tutaj: Ramos - Sebaloz) nie odbywaly sie na zasadzie oswiadczen w newsach, bo nie wiadomo, jak by wtedy wygladaly newsy na stronach glownych. Jesli chca, niech sie bawia, ja przeczytalem oswiadczenie i zapomnialem, wiec... ;-)

Podoba mi sie dyplomatycznie - oficjalna forma oswiadczenia