Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Kontroler IECATA - mam na zbyciu płytki drukowane.  (Przeczytany 1153 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

bzyq

• Gość
Kontroler IECATA - mam na zbyciu płytki drukowane.
« dnia: 17 Listopada 2006, 08:44 »
 Własnie  skończyłem  swój  kontroler  dysku  do  C64  IECATA  .  Działa  bardzo  przyzwoicie  .Co  prawda  ten  typ  kontrolera  obsługuje  tylko  zapis  pojedynczych  plików  i  nie  da  się  na  niego  wgrać  programów  całodyskowych  ale  i  tak  uwazam  ze  jest  bardzo  przydatny  ponieważ  jak  wszyscy  wiemy  do  komody  powstała  masa  programów  jednoplikowych  które  bardzo  wygodnie  można  ładować  z  HDD  .  
  Zainteresowanych  zapraszam  na  GG27408  .  

przemek_bundy

• Gość
« Odpowiedź #1 dnia: 04 Grudnia 2006, 23:38 »
 witam...  
  wiem  ze  taki  kontroler  juz  byl  opracowany  przez  kogos  za  granica  
  na  AT90s8535  były  schematy,zdjecia  i  pliki  binarne  do  zaprogramowania.  
  sprobuje  to  odnaleść  w  necie...  

pozdrawiam...

BE73

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 11 Grudnia 2006, 21:39 »
 Adam  -  podaj  prosze  jakies  namiary  emailowe  na  siebie  -  nie  moge  sie  do  Ciebie  dobic  na  emaila  z  tego  forum  i  do  gadulca  jakos  nie  mam  szczescia.  Na  tym  forum  nie  znalazlem  czegos  takiego  jak  PW.  

Pozdrawiam,  

Michal

Offline Dexter

• Level 5
    • http://www.josia.pl/
« Odpowiedź #3 dnia: 12 Grudnia 2006, 23:06 »
 Przeciez  emaila  widac  jak  najedzie  sie  na  nicka.  Ale  chyba  jest  tam  błąd  choć  moge  się  mylić.  Konkretniej  poczta.fe  pisze  a  chyba  powinno  być  poczta.fm  
  Najedź  na  nicka  i  naciśnij.

bzyq

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: 13 Grudnia 2006, 00:20 »
 Mail  jest  podany  dobry  :  adamnal@poczta.fm  ,ale  zaglądam  do  niego  głównie  wieczorem  .Pewniej  mnie  złapać  na  GG27408

BE73

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: 14 Grudnia 2006, 00:26 »
 O  wybaczcie  -  ja  glupi  -  pisalem  na  .fe  :-D  (nie  wiedzialem  ze  jest  .fm)