Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Jak brzmiał tytuł - gość w 2d (nawalanka)  (Przeczytany 474 razy)

uLt!MaTe

• Gość
Jak brzmiał tytuł - gość w 2d (nawalanka)
« dnia: 14 Lipca 2006, 20:13 »
 Chodziło  się  takim  gościem  nawalanka.  Goścć  miał  żółte  wlosy.  Potrafił  podnieść  przeciwnika  i  walić  głową  albo  obracać  przeciwnikiem.  szło  się  od  lewej  do  prawej  strony  monitora.  

uLt!MaTe

• Gość
« Odpowiedź #1 dnia: 14 Lipca 2006, 21:07 »
 i  drugi  tytuł  to  przygodówka  chyba  była...  gra  zaczynała  się  ze  gość  wchodził  do  piramidy  podczas  burzy.  i  sie  schodziło  w  dół  i  napotykało  trudności  w  piramidzie  proszę  help

uLt!MaTe

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 14 Lipca 2006, 21:20 »
 ok  co  do  pierwszej  gry  już  mam  tytuł    

Street  Hassle  

ale  do  drugiej  wciąż  potrzebuje  pomocy  :(

Offline BagoZonde

• Level 6
    • http://www.commocore.com
« Odpowiedź #3 dnia: 11 Października 2006, 20:10 »
 Co  do  tej  nawalanki  to  niezła  giera,  jajcarska  stricte  :)  zagrywałem  się  dawniej  z  qzynami  w  nią  zanim  mi  sprzedali  commodorka  kiedy  to  ja  zagrywałem  się  potem  z  nimi  na  tej  grze  jak  pojechaliśmy  na  wakacje  do  babci  :b.  

Co  do  drugiego  tytułu  to  pewnie  chodzi  o  Die  Piramide,  gostek  na  początku  idzie  się  odlać.

jaanq

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: 11 Grudnia 2006, 11:22 »
 a  ta  nawalanka  nie  była  to  Bop`n  Rumble

p.a.

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: 11 Grudnia 2006, 12:07 »
 Hmm...  wydaje  mi  się,  że  Bop  n`  Rumble  i  Street  Hassle  to  ten  sam  tytuł...  Ewentualnie  historia  w  stylu  Bride  of  Frankenstein/Frankenstein  Jr.  

p.a.

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: 17 Grudnia 2006, 14:58 »
 Już  sprawdziłem.  Street  Hassle  to  wersja  pierwotna,  która  ukazała  się  w  Australii.  Natomiast  Bop  n`  Rumble  to  nieco  zmodyfikowana  wersja  przygotowana  na  rynek  amerykański...Dlatego  też  pewnie  główny  bohater  wygląda  w  niej  jak  Hulk  Hogan...