Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Emu69 padło.. Power się ostało :)  (Przeczytany 1550 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Emu69 padło.. Power się ostało :)
« dnia: 13 Lipca 2006, 09:09 »
 No  cóż  ponieważ  forum  emu64  padło  założyłem  wątek  dla  tych  którzy  będą  wspominać  te  ładne  kilka  lat  działalności  jednego  z  lepszych  serwisów  poświęconych  c64.  
  Mam  nadzieje  że  twórcy  c64  Power  nie  stracą  zapału  do  dalszej  walki..  w  końcu  najłatwiej  nic  nie    robić.  
  Pozdrawiam  exbee.

idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline Dexter

• Level 5
    • http://www.josia.pl/
« Odpowiedź #1 dnia: 13 Lipca 2006, 09:41 »
 Najpierw  cconline  potem  emu64.  Wykruszają  się  serwisy.

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
« Odpowiedź #2 dnia: 13 Lipca 2006, 14:25 »
 tia  a  ja  jeszcze  2wczoraj  myslalem  ze  fajnie  by  bylo  napisac  jakis  art  na  emu...
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

zyga

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 13 Lipca 2006, 14:27 »
 To  może  warto  porozumieć  się  z  Bzykiem,  żeby  uratować  zawartość  serwisu  i  część  (artykuły)  przenieść  np.  na  c64power  ?

BoBeR

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: 13 Lipca 2006, 15:14 »
 to  pomoz  mi  skladac  arta  o  historii  elektronicznych  wybryków  by  all_c64_sceners

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #5 dnia: 13 Lipca 2006, 22:26 »
 napisalem  do  Bzyka  (eXbee)  propozycje  uratowania  przedewszystkim  tch  ponad  100  artow  -  wiele  bylo  naprawde  tresciwych  itd...  eXbee  juz  jakis  czas  temu  zmienil  stosunek  do  C64  ale  nie  spodziewalbym  sie  ze  tak  ot  nagle  \'Zabije\'  emu64  :(
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

tkonojacki

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: 13 Lipca 2006, 22:59 »
 No  szkoda  :/  C64  Power  -  \'We  are  the  champions\'  -  wygrana  walkowerem    \'\'  

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #7 dnia: 14 Lipca 2006, 12:18 »
 stay  tuned  -  rozmawialem  z  Bzykiem  ;-)

Offline Flooder

• Administrator
  • Level 4
« Odpowiedź #8 dnia: 15 Lipca 2006, 23:06 »
 witam  wszystkich  serdecznie...  
  jesli  to  nie  zaden  chwyt,  to  bez  watpienia  zawieszenie  dzialalnosci  emu64  to  szok  -  zarowno  dla  mnie,  jak  i  dla  pozostalej  czesci  redakcji  c64power.  nie  przypuszczalem,  ze  tak  potezny  serwis,  zniknie  ot  tak  z  sieci...  nie  zgadzam  sie,  z  osoba,  ktora  wyzej  napisala,  ze  c64power  odnioslo  zwyciestwo...  moim  zdaniem  to  jest  porazka  nas  wszystkich...  mam  nadzieje,  ze  pozostale  serwisy  poswiecone  C64,  a  takze  emu-scenie  na  zawsze  bede  dostepne  w  sieci...  ze  swojej  strony  zapewniam,  ze  nie  utracimy  zapalu  do  dalszego  tworzenia  serwisu,  gdyz  nie  rywalizowalismy  z  emu64...  dla  nas  prowadzenie  serwisu  to  przede  wszystkim  nasze  hobby  i  pasja...    

mam  nadzieje,  ze  jeszcze  kiedys  ujrzymy  serwis  EMU64  w  sieci  :)  

pozdrawiam  wszystkich  w  imieniu  calej  zalogi  C64  Power!

Offline OSH

• Level 5
« Odpowiedź #9 dnia: 17 Lipca 2006, 12:26 »
 Podpisuję  się  przy  tym  obiema  rękami.  NIGDY  nie  traktowałem  emu64  jako  konkurencji  dla  C-64  Power.  emu64  to  był  potężny  serwis  skupiający  przede  wszystkim  scenowców  i  zajmujący  się  wszystkimi  aspektami  życia  naszej  małej  społecznośći  (mówię  tu  o  komodorowcach  w  szeroko  pojętym  znaczeniu  -  graczach,  emulatorowcach,  scenowcach).  bywałem  na  tym  forum,  i  zawsze  mogłem  liczyć  na  pomoc  w  różnych  kwestiach.  sam  tęż  się  tam  udzielałem,  co  prawda  skromnie,  ale  jednak.    
  Mam  nadzieję,  że  jednak  emu64  wróci  na  sieć.  Życzę  tego  z  całego  serca!

Reiter

• Gość
« Odpowiedź #10 dnia: 18 Lipca 2006, 18:16 »
 Magazyn  Filety  &  64NET  też  zostanie  w  sieci  tak  długo,  jak  długo  będę  mógł  go  utrzymać.  Mam  nadzieję,  że  ta  praca  moja  i  wielu,  wielu  ludzi,  którzy  przez  tyle  lat  budowali  ten  magazyn  pozostanie  zachowana.  
  Ślę  słowa  szacunku  dla  moich  kolegów  redaktorów.

Click

• Gość
« Odpowiedź #11 dnia: 18 Lipca 2006, 18:39 »
 Prosze  pogadajcie  z  exbee  o  jego  sprawach  tak  fajne  te  artykuły  były....

Offline Flooder

• Administrator
  • Level 4
« Odpowiedź #12 dnia: 18 Lipca 2006, 23:11 »
 nie  chce  zabierac  zdania  nt.  zakonczenia  dzialalnosci  emu64...  jesli  serio  taki  serwis  upadl,  to  jest  mi  bardzo  przykro...  ale  nie  zdziwilbym,  gdyby  to  byl  jakis  chwyt  ;)

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #13 dnia: 18 Lipca 2006, 23:48 »
 Click:  te  dzialania  juz  zostaly  poczynione

Reiter

• Gość
« Odpowiedź #14 dnia: 19 Lipca 2006, 16:59 »
 Kilka  skrzynek  Reddsów  powinno  załatwić  sprawę,  nie  Raf?    \'\'