Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: mam małyproblem  (Przeczytany 454 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

BaLoOn

• Gość
mam małyproblem
« dnia: 29 Czerwca 2006, 13:57 »
 Witam  wszystkich:D!Jestem  pierwszy  raz  na  tym  forum  i  mam  nadzieje  ze  mam  do  czynienia  z  dobrymi  znawcami  commodore  64.Mój  problem  nie  odnosi  sie  dokładnie  do  samego  commodore  64  lecz  chodzi  mi  o  emulator  do  commodore  64  i  gier!Ściągłem  ostatnio  emulator  WinVICE-1.17  i  gierke,gdy  wlaczam  gre  i  juz  jestem  przy  starcie  gry  wystepuje  napis  \'  naciśnij  start\'  lub  po  angielsku  lecz  to  nie  ma  znaczenia  ,  gdy  chce  wlaczyc  \'start\'  to  gra  wogole  nie  reaguje  na  zaden  klawisz    probowalem  na  innych  grach  i  na  innych  emulatorach  ale  nie  przynioslo  to  zadnego  skutku!Proszę  o  waszą  pomoc:)mam  nadzieje  ze  moge  na  was  liczyć:)jeszcze  raz  bardzo  dziekuję:):):)  

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
mam małyproblem
« Odpowiedź #1 dnia: 30 Czerwca 2006, 14:06 »
 skonfigurowales  joystick?
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

BaLoOn

• Gość
mam małyproblem
« Odpowiedź #2 dnia: 30 Czerwca 2006, 17:32 »
[quote rafvte] skonfigurowales  joystick?
zapomnialem  napisac  ze  nie  posiadam  joysticka  i  chcialbym  do  gry  uzyc  klawiature  PC.Mialem  kiedys  juz  ten  program  i  gralem  w  gierke  i  wszystko  bylo  ok.Teraz  chce  ponownie  zagrac  w  gre  ale  jest  ten  problem  co  pisalem  wczesniej!Sprawdzalem  inne  gry  i  nie  ktore  gry  dzialaja  ale  w  ta  gre  ktora  chce  sobie  zagrac  nie  reaguje  na  klawiature  a  jest  to  gra  Chwat!Bardzo  dziwne!!!  ````  

BaLoOn

• Gość
mam małyproblem
« Odpowiedź #3 dnia: 30 Czerwca 2006, 19:21 »
 Dziekuje  za  pomoc!zrobilem  to  co  trzeba  bylo  zrobic  czyli  skonfigurowalem  joystick  no  i  gry  wszystkie  dzialaja!jeszcze  raz  bardzo  dziekuje  i  pozdrawiam    \'\'