Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Troche m2i dla sd2ie  (Przeczytany 798 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość

"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline nameless

• Level 4
Re: Troche m2i dla sd2ie
« Odpowiedź #1 dnia: 13 Marca 2019, 21:49 »
Na moje kaprawe oko nowsze firmware nie wspiera tego formatu już od jakiegoś czasu ....
Wszytko co miałem w m2i poleciało do kosza :-)

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
« Odpowiedź #2 dnia: 13 Marca 2019, 22:42 »
Nie wiem czy nie wspiera, na pewno bylo deprecated juz jakis czas a sam format powstal chyba dla mmc replay? Sam tego formatu nigdy nie uzywalem.
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #3 dnia: 13 Marca 2019, 22:57 »
@nameless To jest wszystkim wiadome na tym wysypisku i rafowi też.

Po prostu kończy się offtop i trzeba cokolwiek wypozycjonować. Raf z tym bajzlem jest na etapie że masz pisać cokolwiek - hejt, krzyk, bzdury, obojętnie co byle dosypać węgla rafowi do wysypiska żeby "się przekonał" że forum jest potrzebne i po swoich kolejnych obietnicach REAFEXIT mógł pozostać jako ten strażak z teksasu, ponieważ oczekiwał czarnej rozpaczy, lamentów i błagań "ZOSTAŃ", których nie uraczył. Dałeś się strollować.
Gdy po wynalezieniu komputera kwantowego jedni pytali o sposób wytwarzania prądu, kisiel pytał jak wytwarzać świeczki...

NIECH NIE BĘDZIE NICZEGO !!!

CZY RAF PIŁ Z JERICHA KUBECZKA ???