Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Udoskonalenia  (Przeczytany 823 razy)

Offline Ewelll

• Level 4
Udoskonalenia
« dnia: 17 Października 2005, 16:43 »
 A  może  zbierzemy  w  tym  wątku  wszystkie  (racjonalne)  propozycje  ożywienia  tego  forum?  Moze  jakies  dodatki?  Sama  nie  wiem  co  to  mogłoby  być,  bo  nie  znam  sie  tak  dobrze  na  stronkach  i  C64,  ale  mam  nadzieje,  ze  Wam  sie  to  jakoś  uda  :)  \'\'  

Pewny

• Gość
Udoskonalenia
« Odpowiedź #1 dnia: 17 Października 2005, 18:11 »
 hmmmm,  to  raczej  nie  wyjdzie...

Gringo_w

• Gość
Udoskonalenia
« Odpowiedź #2 dnia: 17 Października 2005, 19:50 »
 Hmm  pomysł  z  działem  Amiga  już  był  omówiony  i  raczej  nie  przejdzie.  

Spodobał  mi  się  pomysł  pt  \'Januzzi  poleca\'  obecnie  jest  tam  Kickstart  2  który  również  polecam  bo  sam  od  dawna  słucham  i  lubię  ale  Robocop  3  mnie  jeszcze  barzdziej  zaskoczył  (bardzo  pozytywnie).Zachęcam  do  rozwinięcia  tego  pomysłu,  może  jakaś  top  10  c64-  power  ?

Offline anonymous

• Level 2
  • **
Udoskonalenia
« Odpowiedź #3 dnia: 23 Października 2005, 18:49 »
 W  ramach  udoskonaleń  proponuję  dodać  do  działu  C64  działy  VIC10/20,  C16/116/+4  i  C128/65DX  oraz  PET/CBMII  -  czyli  działy  dotyczące  pozostałych  maszyn  Commodore,  które  tak  jak  C64  są  oparte  na  BASIC`u.  

Offline Flooder

• Administrator
  • Level 4
Udoskonalenia
« Odpowiedź #4 dnia: 23 Października 2005, 21:56 »
[quote anonymous] W  ramach  udoskonaleń  proponuję  dodać  do  działu  C64  działy  VIC10/20,  C16/116/+4  i  C128/65DX  oraz  PET/CBMII  -  czyli  działy  dotyczące  pozostałych  maszyn  Commodore,  które  tak  jak  C64  są  oparte  na  BASIC`u.  

poki  co  pomysl  ten  odpada,  no  ale  moze  w  przyszlym  roku?  np.  na  urodziny  serwisu?  ehehe...  kto  wie  ;)

Offline Ewelll

• Level 4
Udoskonalenia
« Odpowiedź #5 dnia: 24 Października 2005, 00:50 »
 A  moze  jakies  udoskonalenie  dla  płci  pięknej  by  sie  znalazło?  Oczywiście  związane  z  C64,  moze  ranking  najlepszych  gier,  gdzie  każdy  by  miał  prawo  głosu?

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Udoskonalenia
« Odpowiedź #6 dnia: 24 Października 2005, 12:21 »
 taaa  ja  wnioskuje  za  otworzeniem  działu  TEST  QUICK  SHOOt`a  ;)  
  Co  ty  na  to  Eweli,  będziesz  testować??  ;P  
  hehehe
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline Ewelll

• Level 4
Udoskonalenia
« Odpowiedź #7 dnia: 24 Października 2005, 13:10 »
 Żebym  Ciebie  nie  przetestowała   \'\'   \'\'   \'\'  

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Udoskonalenia
« Odpowiedź #8 dnia: 24 Października 2005, 14:07 »
 mój  joystic  to  quic  shoot  II  ;)
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline Ewelll

• Level 4
Udoskonalenia
« Odpowiedź #9 dnia: 24 Października 2005, 17:37 »
 ja  nie  mam  żadnego   \'\'  

Gringo_w

• Gość
Udoskonalenia
« Odpowiedź #10 dnia: 24 Października 2005, 18:26 »
 Jedną  rzecz  trzeba  koniecznie  zmienić  -  tyle  jest  reklam  i  tak  zrobiona  szata  graficzna,  że  nie  widać  praktycznie  wcale  aktualnych  newsów  (które  powinny  się  częściej  aktualizować).  Zróbcie  coś  z  tym.

Offline Flooder

• Administrator
  • Level 4
Udoskonalenia
« Odpowiedź #11 dnia: 24 Października 2005, 22:29 »
[quote Gringo_w] Jedną  rzecz  trzeba  koniecznie  zmienić  -  tyle  jest  reklam  i  tak  zrobiona  szata  graficzna,  że  nie  widać  praktycznie  wcale  aktualnych  newsów  (które  powinny  się  częściej  aktualizować).  Zróbcie  coś  z  tym.
niestety  szaty  graficznej  nie  da  sie  zmienic  z  dnia  na  dzien...  narazie  trzymam  sie  mojej  rozkladowki,  w  ktorej  mam  liste  zmian,  dzieki  ktorym  chcialbym  uatrakcyjnic  serwis...  niestety  natlok  zajec  przeszkadza  mi  z  ich  szybka  realizacja  :(

Offline Ewelll

• Level 4
Udoskonalenia
« Odpowiedź #12 dnia: 24 Października 2005, 23:24 »
 Flooder  jakis  Ty  zapracowany:)  a  co  Ty  takiego  robisz  poza  C64  Power:)  zrób  tą  możliwość  głosowania  na  ulubione  giereczki:)  to  nie  moze  być  dla  Ciebie  takie  trudne   \'\'  

januzi

• Gość
Udoskonalenia
« Odpowiedź #13 dnia: 25 Października 2005, 00:35 »
 niedobra  Ewell,  chce,  zebym  sie  meczyl  z  jakims  glosowaniem   \'\'  

Offline Ewelll

• Level 4
Udoskonalenia
« Odpowiedź #14 dnia: 25 Października 2005, 08:40 »
 no  nie  płakusiaj  :*  już  już,  ja  po  prostu  w  Was  wierze  :)  to  powinien  być  komplement