Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: $  (Przeczytany 645 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline pomidorow

• Level 2
  • **
$
« dnia: 22 Czerwca 2018, 14:54 »
Mam problem z przelaniem kasy z karty Visa za pośrednictwem przycisku Przekaż darowizne.
Przy dacie ważności karty wyskakuje wykrzyknik ta karta jest wazna na 100% sprawdziłem.
Pomoze ktoś czy znowu do kosza?

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
Re: $
« Odpowiedź #1 dnia: 22 Czerwca 2018, 14:58 »
To działa z PayPal, nie mam wpływu na wpływy ;)
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline pomidorow

• Level 2
  • **
« Odpowiedź #2 dnia: 22 Czerwca 2018, 15:03 »
 Za tydzien karta straci wazność. PP nie traci:)

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
« Odpowiedź #3 dnia: 22 Czerwca 2018, 15:08 »
To wpłac kasę na swojego PayPala i przepchnij pp²pp
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline pomidorow

• Level 2
  • **
« Odpowiedź #4 dnia: 22 Czerwca 2018, 15:57 »
NIe widze takiej opcji. Dane z karty muszą być takie same jak  na koncie PP a nie są.
Działa tylko powiązanie tej karty z moim PP.
Podaje się.

Offline KB777

• Level 6
  • -profil nieaktywny-
« Odpowiedź #5 dnia: 22 Czerwca 2018, 17:04 »
NIe widze takiej opcji. Dane z karty muszą być takie same jak  na koncie PP a nie są.
Podaje się.

Patrz tu:
https://www.paypal.com/pl/smarthelp/article/faq1348

"Jak mogę dodać środki do swojego konta PayPal (w kilka dni)?" - czyli jak się dodaje środki do PayPala przy pomocy konta bankowego a nie karty.

Jak robiłem "darowiznę" na Mega65 to nie chciałem PayPalowi podawać danych mojej karty eurosowej, zrobiłem przelew na PayPala z konta walutowego a dopiero potem PayPal "donate". Przyznaję, że nie jest to tak szybkie jak kartą, ale cóż...
-profil nieaktywny-

Offline pomidorow

• Level 2
  • **
« Odpowiedź #6 dnia: 22 Czerwca 2018, 18:44 »
Podaje się.

Patrz tu:

"Jak mogę dodać środki do swojego konta PayPal (w kilka dni)?" - czyli jak się dodaje środki do PayPala przy pomocy konta bankowego a nie karty.

Jak robiłem "darowiznę" na Mega65 to nie chciałem PayPalowi podawać danych mojej karty eurosowej, zrobiłem przelew na PayPala z konta walutowego a dopiero potem PayPal "donate". Przyznaję, że nie jest to tak szybkie jak kartą, ale cóż...
To co mam to Visa prepaid chyba nie da rady przelać na PP.
Szkoda że tu nie działa. Spróbuje gdzie indziej wyzerować ta Vise.

Offline pomidorow

• Level 2
  • **
« Odpowiedź #7 dnia: 22 Czerwca 2018, 19:06 »
Podaje się.

Patrz tu:

To co mam to Visa prepaid chyba nie da rady przelać na PP.
Szkoda że tu nie działa. Spróbuje gdzie indziej wyzerować ta Vise.

Próbowałem w innym miejscu przelać donejta PI1541i pojawia się ten sam bład po wpisaniu valid thru karty.
czyli wychodzi na to ze ostatni miesiac działania karty jest niepewny. Na ali platnosci dzialaja bez problemów.

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #8 dnia: 22 Czerwca 2018, 19:58 »
Cóż za pech... Pojawia się złota dusza które chce wspomagać wszystkich i sponsorować, tylko mu się nie udaje. Wywalają mu do kosza prośbę o pomoc w donacji a on trwa na straży i dobija się żeby móc wspomóc. Dodatkowo jak wszyscy wynajdujący free energy mylą adres biura patentowego z youtube, sponsor z garścią kasy do wydania nie wie, że zamiast zgłaszać się na forum powinien rozwiązać problem w Call Center Service swojego banku. Cóż za pech...
Gdy po wynalezieniu komputera kwantowego jedni pytali o sposób wytwarzania prądu, kisiel pytał jak wytwarzać świeczki...

NIECH NIE BĘDZIE NICZEGO !!!

CZY RAF PIŁ Z JERICHA KUBECZKA ???

Offline pomidorow

• Level 2
  • **
« Odpowiedź #9 dnia: 22 Czerwca 2018, 20:17 »
Cóż za pech... Pojawia się złota dusza które chce wspomagać wszystkich i sponsorować, tylko mu się nie udaje. Wywalają mu do kosza prośbę o pomoc w donacji a on trwa na straży i dobija się żeby móc wspomóc. Dodatkowo jak wszyscy wynajdujący free energy mylą adres biura patentowego z youtube, sponsor z garścią kasy do wydania nie wie, że zamiast zgłaszać się na forum powinien rozwiązać problem w Call Center Service swojego banku. Cóż za pech...
Nie rozpędzaj się tak. Nie tylko banki wydaja karty platnicze :)
Czy wszystkie tematy musza zawierac wasze animozje?
To było pytanie retoryczne.

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #10 dnia: 22 Czerwca 2018, 20:22 »
Problem walidacji karty rozwiązuje się nie na forum tylko U TEGO KTO JĄ WYDAŁ.

EOT
Gdy po wynalezieniu komputera kwantowego jedni pytali o sposób wytwarzania prądu, kisiel pytał jak wytwarzać świeczki...

NIECH NIE BĘDZIE NICZEGO !!!

CZY RAF PIŁ Z JERICHA KUBECZKA ???