Ale widzę też, ze twardy z ciebie zawodnik i nie zniechecasz się. 👍
Tak sledze, bo sledze ale bez specjalnej fascynacji. Droczenie sie jak malolaty zostawie innym a i na dramaty tez nie mam czasu, moja nastoletnia Corka upewnia sie, ze mam takich pod dostatkiem. Wszystkie w stylu a ten powiedzial a tamta powiedziala. No ale jesli nie spisze sie tego wszystkiego gdzies na jakims forum to kto by to po tygodniu albo dwoch pamietal...
W ciagu dwoch dni zarejestrowalo sie ok 15 kont z ktorych napisano okolo 0 (zero) postow, normlanie rejestruje sie jedna osoba na tydzien-dwa. Moze ktos ma pomysl na interpretacje?
"Zasadniczo nie widze sensu ciagniecia tej dyskusji"
"Sprobujemy jeszcze inaczej:
To jest bledne zalozenie, ktore tlumaczylem juz na wiele sposobow"
"Problem polega na tym, ze jest to takie samo smutne pisanie w stylu..."
"ludzie w tym kraju sa po prostu prymitywni"
"Watek zostal zamkniety poniewaz panicz nie chcial pokazac fotek sprzetu"
"nie wiesz jak bylo bo nie rozmawiales ze mna i nie pytales o detale a insynuujesz"
"Nie liczę także, że moje argumenty kogokolwiek przekonają niezależnie od tego czy będę cierpliwie tłumaczył, czy równał do głupich polaczkow o ciasnych horyzontach"
"... po prostu zawistny polaczek w stylu..."
"..sprzedalem i paru polaczkom scisnelo serduszko no ale coz, takie zycie"
To tylko kilka ostatnich, ktore znalazlem. Za taka ilosc takiego tekstu na kazdym innym forum dostalbys permanenta. Tutaj jest jedyne miejsce gzie sam praktykujesz i pozwalasz a wrecz zachecasz innych do praktykowania obrazania sie wzajemnie. Jesli chcesz byc szanowany, musisz zaczac szanowac innych.
Prosze, nie potraktuj tego w zadnym wypadku jako kolejny atak. Nic do Ciebie nie mam, rob co chcesz.
Pozdrawiam.