A właśnie, co z cartami "za pół ceny"?
Jak to co?
Zaistnieją jak wielki wódz i król tego forum je stworzy.
Może za kilkadziesiąt lat przedstawi projekt i model.
Chyba nie liczysz, że wielki wódz i król tego forum zezwoli komukolwiek na sprzedaż w tym miejscu cokolwiek, jeżeli zostało wyprodukowane przez kogoś innego niż niego samego?
Zapomnij. Szyderstwo, zawiść, jad z gęby - to wszystko co potrafi.
Jedyne co potrafi stworzyć to konflikty
Zawsze blokowalem wszystkim handel tutaj, szczegolnie wydzielajac otwarty dzial bazar
Blokuje takze Dariusza, mistrza unikatowych cartow wciskanych nieobeznanym z tematem odkad zaczal tutaj handlowac w 2015 roku
http://c64power.com/forumng/index.php?topic=6630.msg87497#msg87497(mocne mial wejscie, atakujac Starego Marabuta, ze cena zla
)
Ale.. kazdy sobie moze ocenic, niektorzy niestety nieobiektywnie
a inni i tak nie rozumieja, ze wszystko wynika z zawisci i zazdrosci ale nie po mojej stronie a po stronie straszacego, zadajacego wnikliwej dokumentacji projektowej/inzynierskiej zasilacza, ktorego nie opracowywalem i producent takich danych nawet nie udostepnia (mozna sobie ocenic, po co to zrobil, niektorzy nawet zrozumieli ze byla to proba podkopania mojej wiarygodnosci, inni lykneli jak pelikan) i zarazem polecajacego uzywac 25+ letnich zasilaczy zamiast nowych
Ale gdyby poszukac jego CV w necie, to widac ze powinien byc specjalista od urzadzen "elektromagnetycznych", wiec moze po prostu odezwal sie bol pewnej czesci ciala ze inni pokazuja zasilacze a on ma papiery a nie moze zasilacza pokazac a ma ambicje aby stworzyc wlasny - nie wiem - gdybam sobie, trudno mi ocenic bo zamiast rozmawiac jak ludzie to lepiej bylo probowac mi dowalic i zapytac co zrobie jak uwale komus commodore 65 ale master nie sprawdzil najpierw ze ten zasilacz nie pasuje ... oceniajcie sobie oceniajcie, logiki nie zagniecie
Milego weekendu zycze, bez glodu, chlodu i picia