Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Re: Pół żartem, pół serio:-)  (Przeczytany 455 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Re: Pół żartem, pół serio:-)
« dnia: 06 Kwietnia 2018, 20:23 »
Cześć wątek proszę traktować humorystycznie tak dla zluzowania atmosfery:-)
Śledząc ostanie wydarzenia na forum naszło mnie na pewne przemyślenia rodem z filmów z Bondem he he he:-) A więc:

1: po pierwsze primo rs2322 to 111111olo dlaczego zapytacie? ano więc:
                a: ma panienkę przy nicku podobnie jak to olo miał na PPA (panienki są nawet podobne he he :-) )
                b: 111111olo nie lubi powera bo raz, że to konkurencja a dwa zaszłości z rafem i kislem więc postanowił rozwalić to forum od
                    środka niczym...przyczajony tygrys, ukryty smok:-) pod postacią kolejnego swojego klona" rs2322" ale tym razem
                    poczekał niczym wytrwały myśliwy i najpierw nęcił tutaj zabawkami do c64 w dobrych cenach później
                    sprzedawał.....zyskiwał uznanie oraz przede wszystkim wiarygodność aby w końcu przejść do ataku mając już za sobą ludzi
                    tzn: zadowolonych odbiorców.....jak np: Canga he he:-)  bohater obrony rs2322:-)
                c: jak rs2322 stał się 111111olo??? proste olo na swoim forum dogadał się z kolesiem z okolic katowic aby ten założył tutaj
                    konto i pod swoim adresem (z okolic katowic) wysyłał zabawki zrobione oczywiście przez ola:-). W pewnym momencie olo
                    przejął już całkowicie władzę nad kontem rs2322 tylko za odpowiednią prowizją "jego człowiek" z okolic katowic wysyłał
                    fanty do userów tego forum....i tylko czekał na odpowiedni moment ataku....na "power supplay" o ironio od rafa he he:-)
                d: jak zamawiałem coś od rs2322 to pomylił adresy i wysłał fanta na mój stary adres o którym wtedy rs2322 nie mógł
                    wiedzieć (a w korespondencji tu na powerze wysłałem mu tylko nowy adres)  a uwaga olo znał mój stary adres i taśmowo
                    przez rs2322 wysłał no tam gdzie wysłał tzn: na stary adres he he ale mam ubaw:-):-)....

KURDE TO SIĘ NAPRAWDĘ TRZYMA KUPY HE HE HE:-)

2: Po drugie primo olów jest dwóch i mają sporo czasu na zabawę w takie gierki a skąd to wiem zapytacie???
                 a: wiem bo byłem u niego osobiście:-) serio:-)
                 b: oni żyją z tego biznesiku więc walka o rynek jest jednym z priorytetów dla ich działalności
                 c: i generalnie to fajne chłopaki są:-)

3: Po trzecie primo Kisiel też jest olem... serio tzn: nie dosłownie.... tylko on się scalił w jedną osobę niczym terminator i dzięki temu
    zrobił ukeja ale nie dla nas tylko dla jurków a tutaj jest/był tylko aby wyssać jak najwięcej informacji, które były mu potrzebne do
    stworzenia ukeja a potem to już tylko bydło robił trolował itp...kurcze wychodzi na to, że Kisiel jest dużo gorszy od ola...no no  he he he:-)

4: po czwarte primo Po jaką cholerę raf trzyma/trzymał tutaj kisiela kiedy prawie wszyscy mają go tu dość zapytacie??? sam się dziwię bo przecież jakby chciał aby to forum żyło lepiej to permabana na kisla i świat jest piękniejszy:-) No ale chyba, że:
                   a: prowizja od sprzedaży ukeja.....
                   b: bo mu się podobało jak niszczył ola którym sam się później stał tzn: kisiel he he:-)
                   c: bo kisiel nabijał posty...
                   d: bo śmieszyło go jak atakowani przez kisla bezradne się bronią....
                   e: bo tak i koniec gdyż jest globalmodertor he he:-)

NO TO TEŻ JEST CIEKAWE HE HE:-)

I tak by można fajny film nakręcić :-)
Przyjemności i radości życzę ORAZ:
 "wszelkie podobieństwo do osób i zdarzeń jest niezamierzone i przypadkowe a przedstawione tu historie mają na celu tylko rozweselić ekipę z powera"
Pozdawiam

Na PPA olo i brat RS2322 też sprzedają pomimo bana, chłopaki fajne są , okradają państwo czyli nas, ale przymknijmy na to oko na maroko. W końcu tylko janusz podatek płaci.

idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #1 dnia: 06 Kwietnia 2018, 21:40 »
to forma aberracji seksualnej, olo poza kozą to może sobie co najwyżej zdjęcie laski wstawić i pogadać o płaskości ziemi (==>> elektorda.pl)
Co do pozostałych awatarów olo aka "mam fajną laskę w awatarku", ikci zmienił na prawie laskę  z laski po tym come out henia... przypadek na miarę zbicia butelki szampana o burtę statku.
Moszna drążyć temat tylko po co .....

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #2 dnia: 06 Kwietnia 2018, 22:53 »
to się tak liczy jak pojechanie do Słupska aby zrobić gałę prezydentowi.
Gdybyś to zrobił przed olo.. byłbyś homoseksualistą a teraz to jesteś celebrytą.
Taka moda.

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #3 dnia: 09 Kwietnia 2018, 19:44 »
"Na PPA olo i brat RS2322 też sprzedają pomimo bana, chłopaki fajne są , okradają państwo czyli nas, ale przymknijmy na to oko na maroko. W końcu tylko janusz podatek płaci."
Pytanie do Moderatora Vato, jak rozumiem nie wiesz który avatar to olo na PPA i dlatego usunąłeś ten komentarz ?
Okradanie państwa czyli nas przez niepłacenie podatków przez Aleksandra B. to fakt, wystarczy sobie otworzyć bazę w necie i uświadomić że prowadzenie działalności gospodarczej w produkcji urządzeń elektronicznych jest działalnością poza rolniczą i podlega opodatkowaniu. Obawiam się przy tym państwie represyjnym w końcu olobrygada będzie płacić i spłacić.