Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: BIG BŁĄD!!!!!!  (Przeczytany 527 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Pewny

• Gość
BIG BŁĄD!!!!!!
« dnia: 20 Września 2005, 00:03 »
 Hmmmmm,  chwilę  przed  nawaleniem  serwisu  slonca.net  to  samo  mi  się  zdarzyło,  po  prostu  niegdzie  nie  można  było  wejść,  co  się  nie  klikło  (assembler,  scena,  emulacja  itd.)  to  po  prostu  przenosiło  na  stronę  główną,  teraz  cudem  dostałem  się  na  forum,  nie  wiem,  może  to  tylko  u  mnie  jest,  prosiłbym  o  pomoc  jak  to  wyleczyć,  jeżeli  to  jest  tylko  u  mnie

Pewny

• Gość
BIG BŁĄD!!!!!!
« Odpowiedź #1 dnia: 20 Września 2005, 00:14 »
 o  kurde,  jeszcze  jeden  bład,  przy  niektórych  tematach  dostaję  komunikat:  
  \'503  Service  Unavailable  
  Virtual  Server  overloaded  -  high  load  (or  servicing)  in  progress.  \'  

HMMMMMMMMMMMMMM,  coś  się  tu  zaczyna  pieprzyć

Offline Flooder

• Administrator
  • Level 4
BIG BŁĄD!!!!!!
« Odpowiedź #2 dnia: 20 Września 2005, 07:07 »
 hmm...  u  mnie  wszystko  chodzi  bez  zarzutow...  nadal  u  Was  wystepuje  te  problemy?  poza  tym  chcialbym  zauwazyc,  ze  serwis  w  dalszym  ciagu  jest  w  trakcie  przenoszeniu  z  serwery  slonca.net  na  nostalgie  ale  juz  nie  dlugo  wszystko  powinno  sie  ustabilizowac  :)  pozdrawiam.

Pewny

• Gość
BIG BŁĄD!!!!!!
« Odpowiedź #3 dnia: 22 Września 2005, 15:45 »
 hmmmm,  już  jest  OK,  teraz  działa

Pewny

• Gość
BIG BŁĄD!!!!!!
« Odpowiedź #4 dnia: 08 Października 2005, 23:43 »
 LUDZIE,  ZNOWU  BŁĄD!!!!!!  Przy  próbie  dodania  tematu  wyskakuje  mi  coś  takiego:  
  Błąd  przy  dodawaniu  wypowiedzi  
  1064:  You  have  an  error  in  your  SQL  syntax;  check  the  manual  that  corresponds  to  your  MySQL  server  version  for  the  right  syntax  to  use  near  `s  Basic  -  Kompilator  czy  bez`,`2005.10.08  23:42:21`,`brak`,`328`,``,`2005.10.08  `  at  line  1  

Januzi,  zrób  cosik  z  tym

januzi

• Gość
BIG BŁĄD!!!!!!
« Odpowiedź #5 dnia: 09 Października 2005, 00:01 »
 moze  bys  tak  napisal  co  chciales  dodac  ?  jaki  byl  temat  
  znaki  interpunkcyjne  typu  cudzyslowy  opisz  slownie

Pewny

• Gość
BIG BŁĄD!!!!!!
« Odpowiedź #6 dnia: 09 Października 2005, 12:46 »
 czekaj,  już  wiem,  na  moczątku  tematu  było  Simon`s,  i  przez  ten  apostrof  nie  chciało  pewnie  dodać,  spróbuję  jeszcze  raz