Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Roztrzygnięcie sporu  (Przeczytany 473 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Crossbow

• Level 1
  • *
Roztrzygnięcie sporu
« dnia: 11 Sierpnia 2017, 23:05 »
Ja nie wiem kim byli wasi rodzice, że spłodzili takie cioty jak wy. Żal mi jest was na prawdę, ale takich pełno już w tych czasach, więc bawcie się i dotykajcie penisami bez jakiejkolwiek mojej obecności w tym wszystkim ! Ja zapraszam was na walkę w klatce z mega lemerem Moloch/Triad, gdzie rozwikła się problem jaki on ma do mnie ! Napisałem mu nawet, że  nie będę używał sztuk walki, a nawet ręcę będę trzymał z tyłu podczas walki w klatce i tylko będę machał nogami, a dlatego w klatce, aby ten mega lamer mi nie uciekł. Po tym wszystkim, jak przegra to ma usunąć te śmieci, które napisał na moim profilu, na CSDB. Oczywiście będzie stream video, gdzie będziecie mogli zobaczyć pokrwawionego Molocha, więc pewnie warto się ubezpieczyć w chipsy i inne tego typu rzeczy. Od miesiąca czasu jestem pod okiem mojego mistrza sztuk walki, więc ostre treningi na siłowni, przygotowania do walki, na którą was wszystkich serdecznie zapraszam !

Buddha/Vaudeville

Offline Crossbow

• Level 1
  • *
Re: Roztrzygnięcie sporu
« Odpowiedź #1 dnia: 11 Sierpnia 2017, 23:25 »
Pamiętaj Comankh, że ja mam serce bo co byś zrobił na SP8, gdybym tam przyjechał i ci nawet nie wyjebał z pół obrotu, tylko byś dostał plaskacza z nogi, gdzie od razu bym ci złamał szczękę i nos ? Jakim byś był wtedy kozakiem i kto by ci pomógł ocierać krew z twojej twarzy ? Pewnie nikt by ci nie pomógł bo tacy tutaj są ludzie w Polsce, więc się opanuj lamerze !

Offline Crossbow

• Level 1
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 11 Sierpnia 2017, 23:30 »
kolejna moja i teraz już nie tylko moja misja to SuperNoise, więc czekaj na swoją kolej ty zwykła cioto !

Offline Crossbow

• Level 1
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 11 Sierpnia 2017, 23:39 »
SuperNoise ty zwykły jebany śmieciu, jak napisałem to jestem dobrym człowiekiem, więc daję ci jeszcze jedną szansę w całej tej rozgrywce, że albo mnie ładnie przeprosisz na kolanach, albo się tobą zajmę. Łatwe, proste, więc czekaj na finał !

Offline Crossbow

• Level 1
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 11 Sierpnia 2017, 23:43 »
Przykro mi SuperNoise, ale ja już ci tego nie wybaczę do końca życia. Przykro mi z twojego powodu, że tak źle skończysz przez głupi ruch i wiarę, że wszyscy ludzie to cioty, ale się pomyliłeś, przykro mi !

Offline Crossbow

• Level 1
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 12 Sierpnia 2017, 00:06 »
Comankh całun sobie odbije na swojej łysej głowie, jak ci wyjebie porządnie z bani i ty będziesz wspominał, że w tym dniu straciłeś wszystkie zęby, a inne cioty będą ci współczuć i namawiać do walki, ale sami się będą bali ruszyć nawet palcem. Takich masz przyjaciół ty zwykła jebana cioto !

Offline SUDi

• 1liner
  • Level 4
  • *
« Odpowiedź #6 dnia: 12 Sierpnia 2017, 01:49 »
art. 190 k.k., "kto grozi innej osobie popełnieniem przestępstwa na jej szkodę lub szkodę osoby najbliższej, jeżeli groźba wzbudza w zagrożonym uzasadnioną obawę, że będzie spełniona, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2".

Panowie, zrzutka na prawnika? Materiałów się zebrało że huhu...

Offline Crossbow

• Level 1
  • *
« Odpowiedź #7 dnia: 12 Sierpnia 2017, 03:08 »
Taki jestś kozak sudi z małej litery ? Ja proszę tylko o jedno, aby mnie przeprosił na kolanach SuperNoise, bo inaczej zabieram się za jego rodzinę w powiązaniach z mafią, niestety, przykro mi !

Offline Crossbow

• Level 1
  • *
« Odpowiedź #8 dnia: 12 Sierpnia 2017, 03:21 »
SuperNoise ja już wiem o tobie wszystko i twojej rodzinie, więc zastanawiaj się szybko, czy mnie ładnie przeprosisz na kolanach, gdzie jeszcze ci podam publicznie fiuta do buzi, aby każdy zobaczył kim jesteś . Nie wierzysz ? Ok, zacznę od twojej matki i zwyczajnie ją zabije, później będzie reszta twojej rodziny. Ty jebany śmieciu, to teraz pokażesz kim jesteś !

Offline SUDi

• 1liner
  • Level 4
  • *
« Odpowiedź #9 dnia: 12 Sierpnia 2017, 11:18 »
słowo na niedzielę w wykonaniu karka, how sweet....