Dominator to raczej nazwa kawałka. Jeśli się mylę to zapodaj trackiem yt czy jakims linkiem. Masz moze sety z Wagonu ? Szukam takiego jednego ciężko tekowego w którym jako intro jest bajka o Lokomotywie. Pzdr
To na pewno jest zespół "Dominators" i wystarczy wpisać w wyszukiwarce na youtube "Dominators Rave" . Kilka ich kawałków z festiwalów to po prostu miażdży, jeśli ktoś lubi taki styl połączony z Trance
Ja nie wiem czy mają jeszcze te sety z Wagon Club, ale się dowiem poprzez e-mail, bo sam nie widziałem tego intra to jestem ciekaw
W sumie to co weekend mieliśmy tam party w Wagon'ie, bo po mojej lewej na zdjęciu jest jeszcze big screen i kilka innych rzeczy przypominających scenowe party, a kto był tam ten wie
... No i powoli wychodzi szydło z worka, że prawdopodobnie liderzy z Hokuto Force zbuntowali Shine przeciwko mnie, aby tworzył grafikę dla nich, a nie dla mnie. Pewnie w podzięce za to, że nie było komu kodować w HF, to ja kodowałem :/ Zresztą mam to gdzieś, bo sam umiem już sobie zrobić grafikę np. logo . W załączniku moje ostatnie logo, tylko że HF i może Carrion, lub Comankh napisze chociaż dwa słowa co myśli o tym logo ? Pozdrawiam również TD-303