Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Co u Was ostatnio leci na playliście?  (Przeczytany 12241 razy)

Offline Buddha

• Level 4
Re: Co u Was ostatnio leci na playliście?
« Odpowiedź #30 dnia: 23 Kwietnia 2017, 19:55 »
Polecam zespół 'Dominators' na youtube, o ile ktoś lubi muzykę RAVE, Happy Hardcore itp. :) Myślę, że to trzeba być nie trzeźwy, aby się dobrze przy tym bawić. Nie wiem kto z was jest z Wrocławia i kojarzy klub 'WAGON', gdzie wchodzi się jak do podziemia, na przeciwko giełdy elektronicznej. Kilka imprez tam spędziłem z muzyką RAVE, sporo piw postawiłem dJ'om i DJ'ekom grającym do rana Rave'a. Super zabawa i z gwizdkiem w ręku się tam nagwizdałem, tylko rano po takim relaksie głowa boli, ale chyba warto  ;D Dołączam zdjęcie z 2011 roku, z jednej z tego typu imprez, na którym jestem w stanie wskazującym spożycie alkoholu, gdzie grała dobrego Rave'a (w tym też utwory zespołu 'Dominators') pewna znajoma DJ'ejka z Wrocławia, którą serdecznie pozdrawiam :)

Offline TD-303

• Level 3
« Odpowiedź #31 dnia: 23 Kwietnia 2017, 21:30 »
Polecam zespół 'Dominators' na youtube, o ile ktoś lubi muzykę RAVE, Happy Hardcore itp. :) Myślę, że to trzeba być nie trzeźwy, aby się dobrze przy tym bawić. Nie wiem kto z was jest z Wrocławia i kojarzy klub 'WAGON', gdzie wchodzi się jak do podziemia, na przeciwko giełdy elektronicznej. Kilka imprez tam spędziłem z muzyką RAVE, sporo piw postawiłem dJ'om i DJ'ekom grającym do rana Rave'a. Super zabawa i z gwizdkiem w ręku się tam nagwizdałem, tylko rano po takim relaksie głowa boli, ale chyba warto  ;D Dołączam zdjęcie z 2011 roku, z jednej z tego typu imprez, na którym jestem w stanie wskazującym spożycie alkoholu, gdzie grała dobrego Rave'a (w tym też utwory zespołu 'Dominators') pewna znajoma DJ'ejka z Wrocławia, którą serdecznie pozdrawiam :)

Dominator to raczej nazwa kawałka. Jeśli się mylę to zapodaj trackiem yt czy jakims linkiem. Masz moze sety z Wagonu ? Szukam takiego jednego ciężko tekowego w którym jako intro jest bajka o Lokomotywie. Pzdr :)

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline Buddha

• Level 4
« Odpowiedź #33 dnia: 24 Kwietnia 2017, 01:52 »
Dominator to raczej nazwa kawałka. Jeśli się mylę to zapodaj trackiem yt czy jakims linkiem. Masz moze sety z Wagonu ? Szukam takiego jednego ciężko tekowego w którym jako intro jest bajka o Lokomotywie. Pzdr :)

To na pewno jest zespół "Dominators" i wystarczy wpisać w wyszukiwarce na youtube "Dominators Rave" . Kilka ich kawałków z festiwalów to po prostu miażdży, jeśli ktoś lubi taki styl połączony z Trance :) Ja nie wiem czy mają jeszcze te sety z Wagon Club, ale się dowiem poprzez e-mail, bo sam nie widziałem tego intra to jestem ciekaw :) W sumie to co weekend mieliśmy tam party w Wagon'ie, bo po mojej lewej na zdjęciu jest jeszcze big screen i kilka innych rzeczy przypominających scenowe party, a kto był tam ten wie :) ... No i powoli wychodzi szydło z worka, że prawdopodobnie liderzy z Hokuto Force zbuntowali Shine przeciwko mnie, aby tworzył grafikę dla nich, a nie dla mnie. Pewnie w podzięce za to, że nie było komu kodować w HF, to ja kodowałem :/ Zresztą mam to gdzieś, bo sam umiem już sobie zrobić grafikę np. logo . W załączniku moje ostatnie logo, tylko że HF i może Carrion, lub Comankh napisze chociaż dwa słowa co myśli o tym logo ? Pozdrawiam również TD-303 :)

Offline TD-303

• Level 3
« Odpowiedź #34 dnia: 24 Kwietnia 2017, 06:20 »
To na pewno jest zespół "Dominators" i wystarczy wpisać w wyszukiwarce na youtube "Dominators Rave" . Kilka ich kawałków z festiwalów to po prostu miażdży, jeśli ktoś lubi taki styl połączony z Trance :) Ja nie wiem czy mają jeszcze te sety z Wagon Club, ale się dowiem poprzez e-mail, bo sam nie widziałem tego intra to jestem ciekaw :)

Obstawiam, że coś się Tobie pomyliło Buddha. Dominator to hc event albo nazwa numeru grupy Human Resource w którym przoduje Roland Alpha Juno :)
Przeszukałem yt i nie znalazłem grupy Dominator. Discogs też nic nie mówi. Wklej proszę linka z yt.

Offline PROTON

• Level 3
« Odpowiedź #35 dnia: 24 Kwietnia 2017, 09:38 »
Disturbed, SOAD, Rammstein, Korn, Slipknot, Judas Priest, DIO, Sepultura w tym też Cavalera Conspiracy, ... jeszcze sporo innych w tym stylu.

Offline Buddha

• Level 4
« Odpowiedź #36 dnia: 24 Kwietnia 2017, 09:46 »
Obstawiam, że coś się Tobie pomyliło Buddha. Dominator to hc event albo nazwa numeru grupy Human Resource w którym przoduje Roland Alpha Juno :)
Przeszukałem yt i nie znalazłem grupy Dominator. Discogs też nic nie mówi. Wklej proszę linka z yt.

Chyba masz rację, bo ten napis "Dominators" widziałem kilka razy na festiwalach (eventach) to sobie pomyślałem, że to może nazwa zespołu. Ja może i lubię/słucham techno, ale nie zajmuje się tym stylem, więc nie mam o tym jakiegoś większego pojęcia

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
« Odpowiedź #37 dnia: 24 Kwietnia 2017, 11:31 »
napisze chociaż dwa słowa co myśli o tym logo

aberracja. nie ten wątek.

polecam sz.kolegów:
https://entropia.bandcamp.com/

Offline Buddha

• Level 4
« Odpowiedź #38 dnia: 24 Kwietnia 2017, 12:04 »
napisze chociaż dwa słowa co myśli o tym logo

aberracja. nie ten wątek.

polecam sz.kolegów:
https://entropia.bandcamp.com/

V-12 chyba aż tak by się nie obraził, gdybyś napisał 2-3 słowa na temat mojego logo w jego wątku :)

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #39 dnia: 24 Kwietnia 2017, 20:00 »
wlazlem na forum i wpadła mi taka nutka

https://m.youtube.com/watch?v=f-kSysW0HdM
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline SUDi

• 1liner
  • Level 4
  • *

Offline maliniak

• Level 5

Offline Kagaster

• Level 3
« Odpowiedź #42 dnia: 25 Kwietnia 2017, 05:18 »
Klimaty podajecie... różne :)

To może to wam podejdzie? Ostatnio słuchałem składając meble z IKEI :)
https://www.youtube.com/watch?v=Kvyfnj7aj64

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline Vato74

• Level 3
« Odpowiedź #44 dnia: 25 Kwietnia 2017, 23:38 »
« Ostatnia zmiana: 25 Kwietnia 2017, 23:40 wysłana przez Vato74 »