Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Nowy polski magazyn plikowy  (Przeczytany 339 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Exosoft

• Gość
Nowy polski magazyn plikowy
« dnia: 03 Marca 2017, 17:16 »
Zapewne zauważyłeś lub zauważyłaś, że nasz ulubiony polski magazyn "Hot Style" zapragnął większej sławy, milionów ściągnięć z internetu, więc "prosi" w komentarzach o opinię CSDB, odnośnie wydawania go w j.angielskim. Niestety mi się nie chce czytać po angielsku, więc nie będę już ściągał waszego "Hot Style"... Lubisz wypić, a jak dobrze popijesz to masz wenę do pisania chorych i nienormalnych tekstów ? Zapraszam do pomocy w redagowaniu nowego magazynu plikowego, a w przyszłości być może dyskowego, kto wie ? Magazyn o zacnej i typowo polskiej nazwie " Pijaczyna #01 " . Niedługo ukaże się pierwszy numer, gdzie będą szczegóły pomocy w redagowaniu, oczywiście zakaz kultury na łamach magazynu, a szczególnie bardzo mile widziane chamstwo bez cenzury. Strach w tej chwili obleciał już zapewne wielu scenowców, że mogą sobie zepsuć opinię, oczywiście każdy artykuł napisany pod wpływem alkoholu lub innych środków odurzających może zostać opublikowany anonimowo, w zależności od decyzji autora. Więcej szczegółów w pierwszym numerze. Ja tam będę tylko jako koder tego magazynu, więc przydałby się jakiś redaktor naczelny. "Note to Nitro" : Banuj mnie chłopie, nad czym się jeszcze zastanawiasz ? Chore ankiety wymyślasz i wydaje ci się, że ktoś jest głupi. Masz na około już swoich żołnierzy, że tak powiem i udajesz dobrego człowieka. Ludzie nie są głupi i widzą co robisz, więc mają w dupie twoją stronę ! Chodziło mi tam o kontakt z JSL, nie z tobą bo chłopak dobre teksty pisze i mógłby być nawet redaktorem naczelnym mojego nowego magazynu !