Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Kalendarium imprez  (Przeczytany 497 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Yovish

• Level 3
Kalendarium imprez
« dnia: 20 Lutego 2005, 12:54 »
 Wiem, że być może zbyt dużo się nie dzieje w Polsce jeśli chodzi o różnego rodzaju imprezy związane z C=64, ale może by tak stworzyć coś w rodzaju kalendarium, gdzie wymieniane były by takowe.
 Każdy, kto wiedziałby o takiej imprezie lub ją sam organizował, dawał by cynk i wszyscy mogliby o niej wiedzieć i ewentualnie przyjść.

Rzaba

• Gość
Kalendarium imprez
« Odpowiedź #1 dnia: 21 Lutego 2005, 17:17 »
 Ja jestem jak najbarzdiej za takim pomysłem ale o konkretnych imprezach nic nie wiem.

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Kalendarium imprez
« Odpowiedź #2 dnia: 22 Lutego 2005, 07:06 »
 jedyna impreza ogólno dostępna dla commodorowców jest to North Party. Cena wjazdu czas oraz wszelkie informacje są na stronie np.arise.pl .  
 Imprezy towarzyskie jak narazie odbywają sie w warszawie i toruniu ale to są bale herbatników przy piwie więc mają luźną atmosfere nie koniecznie związną z comciem.
 U sąsiadów za górami i lasami jest jeszcze imprezka w trencinie (??) strona c64.sk  
 I to by było wszystko z imprez najbliższych i możliwych.

idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

~centrax@o2.pl#*#centrax

• Gość
Kalendarium imprez
« Odpowiedź #3 dnia: 23 Lutego 2005, 15:32 »
 Hmmm a byłby ktoś chętny na małe party w okolicach Śląska? oklice Tarnowskich Gór. Już dawno myślałem o czymś takim !!! Piszcie na mejla. Dalo by się lokal załatwić itp. CenTraX

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Kalendarium imprez
« Odpowiedź #4 dnia: 24 Lutego 2005, 06:52 »
 Powodzenia :)
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

tkonojacki

• Gość
Kalendarium imprez
« Odpowiedź #5 dnia: 24 Lutego 2005, 14:47 »
 Ja też Ci życzę powodzenia        
 Bardzo dobrze, że takie party się odbędzie, w Polsce takowych jest stanowczo za mało        

PS: Szkoda ,że Śląsk nie jest bardzo blisko Kujawsko-Pom.