) ale był wcześniej zarejestrowany tylko bał się odezwać
Wydaje mi się, że jest to propozycja dla ludzi z SD2IEC i magnetem, którzy nie będą musieli kupować FC3 i będą mieli nieco dodatkowych ficzerów. Jest część ludzi, co posiadają SD2IEC i nie będą rozbudowywać kolekcji o EF3 itp. Niezależnie wiadomo jest wsparcie dla driva. Jakby co bo na początku zapomniałem dopisać jest oczywiście Head fit. Kończę logikę właśnie odpaliły mi się asteroidy w carcie. Muszę pokończyć kilka szczegółów z monitorem związanych głównie chodzi o powiązanie funkcji L/S z pierwszym blokiem ROMu, potem dobór toolsów z listy dodatkowej i menu - głównie toolsy dla driva, tester dysków itp. Mam zgodę JADa i skulla żeby ich toolsy do SD2IEC zamieścić, to nie byle jaka gradka
Na razie nic nie wpłacacie - skończę, pokażę filmik i wtedy zrobimy listę.
Zobaczę ile zostanie flasza to będzie możliwość wbicia do niego plików end-usera - dla jasności nie wnikam czym są pliki usera i ich nie sprzedaję, ani nie pobieram za ich wbicie do flasza opłat. Sprzedaję carta, którego oprogramowanie w 90% zrobiłem sam, supportującego driva, sd2iec i ABC turbo load dla magnetu.