Wątek założony z intencji nowosti77.
Kisiel HW guru bywa opryskliwy i unkaind, mimo wszystko ma swoją wiedzę, umiejętności i zasługi dla community C64PL - przypomnę, że jak się chciało MA, GA czy inne rzeczy to kisiel był <3
Niektóre wypowiedzi kisiela uważam za genialne - to jak po obejrzeniu fotki screena C64 podał konkretne uszkodzenie, która nóżka, jakiego układu... I dla takich wypowiedzi dla mnie warto czytać to forum.
Gro z kisielowych wypowiedzi jeżeli pojawia się ktoś co robi coś z HW wyglądają tak, jakby kisiel odbierał to jako personalny atak na siebie. Przestałem je analizować, to chyba taka zabawa w trolling (który faktycznie Raf mógłby co nieco zmoderować), która mu się podoba
Po pierwsze moj nick to
hobocti77xPo drugie naprawde uwazasz ze jakiekolwiek zaslugi daja prawo do obrazania, atakowania i publicznego wmawiania ze dany czlowiek to olo cos tam ?
Co do kisiela jakos z elektrody nie zrezygnowal i dalej pisze tam swoje posty, co prawda na 5 napisanych 4 mu wywalaja do kosza , no ale jeden zostaje.
No i przede wszystkim tam nie sieje nienawiscia tylko stara sie byc kulturalny, bo wie ze za chamstwo dostaje bezapelacyjnie bana i nikt mu go po kolezensku nie skroci. Tak sie go wychowuje i to dziala.
Boisz sie ze sobie pojdzie ? Tylko gdzie z c64scene go wylali na pysk, do dzis mozesz sobie poczytac za co.
A i nie prowadze z nim zadnej wojny zebys musial mu kibicowac.
No i dzieki za pochwalenie mojego wynalazku, to chyba pierwsza taka pochwala na tym forum.
Doceniam to. Jesli tak uwazasz to moze napisz to w temacie rozszerzenia, w koncu uwazam Cie i nie tylko chyba ja za osobe bardzo dobrze zorientowana w c64.
No i sorry nie bylo moja intencja zirytowanie ciebie wczoraj. Milego dnia.