Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Regulamin Bazaru  (Przeczytany 5852 razy)

Offline heniek29cr

• Level 5
Re: Regulamin Bazaru
« Odpowiedź #15 dnia: 07 Maja 2016, 21:56 »
No tak sam kupowałem od rs2322 i dziękuję za udane zakupy:-)

Wracając do tematu wątku regulamin według mnie kategorycznie nie zabrania umieszczania takich postów jak był mój o wiosennych porządkach
Ale do cholery jasnej ja tego nie produkuję czy odtwarzam żeby chamsko zarobić tylko zrobiłem porządki i wywaliłem kilkanaście rzeczy na allegro, które mi nie są potrzebne a zwłaszcza teraz jak powiększa mi się rodzinka:-) (i tak cud, że jeszcze zachowałem tzw"Amiga room po ciężkich negocjacjach z żoneczką) a wyliczając wszystko z osobna chyba nawet nie wiedziałbym jak co i za ile....... dlatego aukcja.....ale do rzeczy za darmo nie oddam bo potem i tak ląduje to na allegro sprzedawane pod nickami olo czy sławetnego użytkownika "niemampieniędzy" który pod postacią F7sus4 wyłudza za darmo sprzęt a potem opycha z zyskiem:-) złapany za rękę przez WACKEE ale udający jak mu plują w twarz to deszcz pada....(dziwne, że po demaskacji wackee użytkownik niemampieniedzy wyparował:-))))) do tego podpisuje się jako autor pod nie swoimi projektami (c64 minimoog)

Za bytowanie na tym forum też dobrowolnie opłacałem składki na serwer Raf może poświadczyć i co po niektórym powysyłałem sprzęt do naprawy i czasem u nich zostawał za darmochę:-) Raf czy starymarabut:-) ale podkreślam z mojej decyzji aby posłużył do naprawy innych C64:-)

I TERAZ UWAGA PO RAZ PIERWSZY ZAREKLAMOWAŁEM jak to brutalnie skomentował KISIEL SWOJE DWIE AUKCJE na ALLEGRO kurna.. DWIE.... jeszcze raz podkreślę DDDWWWIEEE AUKCJE i dodałem wpis o zadawaniu pytań jak by ktoś coś chciał.......
i co mam...... atak trola kisiela i straszenie banami jakby był co najmniej moderatorem a reszta co  co..........co robi? otwiera chipsy bo będzie znowu zadyma ludzie...... ile wy macie lat??? JEDYNY się odezwał ERLOY, któremu dziękuję bardzo bo choć wcale mnie nie poparł to zauważył, że coś tu jest nie tak:-( F7susik4 nawet reklamował swoje aukcję w ciekawostkach aukcyjnych:-) dodam, że na allegro działa także jako fskutela... ale spoko kisiel nic nie widzi bo przecież od lat liżą sobie zadki:-) A RAF co sorry ale nawet Ty potrafisz usuwać totalne BZDURNE posty KISIELA
 po co??? jak podobno nigdy tego nie robisz???? Bo kisiel zrobił UK1541, który jest nawet niedostępny dla nas powtarzam dla NAS????? użytkowników tego forum......? Nawet jak pisałem, że chętnie wesprę projekt jak jeszcze był w w fazie testów.....zero odzewu chciałem kupić zero odzewu....
Ach a podobno olo to samo zło ciekawe kurna bardzo ciekawe:-)

Dla mnie pewnie to już ostatni post bo pewnie zarobię bana ale co tam..... ja lubię KAWĘ NA ŁAWĘ:-)

z pozdrowieniami
« Ostatnia zmiana: 07 Maja 2016, 22:06 wysłana przez heniek29cr »

Offline heniek29cr

• Level 5
« Odpowiedź #16 dnia: 07 Maja 2016, 22:23 »
Kurna a jak dałem się przekonać,że kolejność jest ważna (nie ta na priv tylko w komentarzach) i wysłałem sprzęt za free nawet wysyłkę pokryłem do susika zamiast do śp. Ramosa z muzeum w Katowicach to aż mnie wstyd ogarnia za moją głupotę.. boszzz.

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #17 dnia: 07 Maja 2016, 22:26 »
Cytuję " Regulamin produkcji V-12:

Proponuję, aby każde ogłoszenie, .. zawierało:

- dokładny opis towaru
- zdjęcia
- cenę
- lokalizację
- możliwości transportu/odbioru osobistego etc.
- możliwości kontaktu ze sprzedawcą (sposoby)
- czas, w którym oferty będą spływać (i gdzie one mają spływać)

Proste ?
Nie bo to propozycja usera V12 mimo że nazywa sie regulaminem.
Żale to wylewaj na żal.pl jak nie umiesz czytać ze zrozumieniem.

A dociny osobiste to sobie kurwa w dupę włóż z kremem :)

KAŻDY USER MA PRAWO REAGOWAĆ NA ŁAMANIE REGULAMINU.
« Ostatnia zmiana: 07 Maja 2016, 22:29 wysłana przez Kisiel »
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline heniek29cr

• Level 5
« Odpowiedź #18 dnia: 07 Maja 2016, 22:37 »
Żal to mi jest jak czytam co piszesz...... Bo Cytuję" Proponuję, aby każde ogłoszenie, które nie jest tylko i wyłącznie reklamą sprzedawanych przez siebie towarów na portalach aukcyjnych zawierało......." i tam jest to co piszesz ale kurna powtarzam jeszcze raz..
 MOJE OGŁOSZENIE JEST REKLAMĄ SPRZEDAWANYCH PRZEZ SIEBIE TOWARÓW NA PORTALACH AUKCYJNYCH....... i w tym regulaminie nie ma ani słowa że nie mogę tak zrobić i umieścić takiego ogłoszenia........i  naucz się czytać ze zrozumieniem.....
AMEN 

A DOCINY OSOBISTE TO TY SE GŁEBOKO MOŻESZ WSZADZIC RAZEM Z TYM SWOIM UK1541 WYŚWIETLACZEM DO GÓRY ABY WSZYSCY WIDZIELI...... :D
« Ostatnia zmiana: 07 Maja 2016, 22:39 wysłana przez heniek29cr »

Offline heniek29cr

• Level 5
« Odpowiedź #19 dnia: 09 Maja 2016, 07:22 »
Witam.
Ponownie odblokowuję  temat ponieważ pomimo wszelkich animozji jakie mam z użytkownikiem F7sus4 trochę się zagalopowalem używając stwierdzenia, iż wyłudza on sprzęt od forumowiczow a potem opycha go z zyskiem.......
A więc przepraszam za użycie słowa wyłudzenie bardziej właściwym było by użycie stwierdzenia pierwszy wyciąga rękę lub zawsze chętnie przyjmie sprzęt:-) który ktoś oferuje za darmo. A co potem właściwie robi z tym sprzętem nie powinno mnie właściwie interesować.
Przepraszam też za brak umiaru i kultury w moich wypowiedziach zostało to podyktowane zdenerwowaniem z powodu niezrozumienia moich intencji odnośnie założenia wątków czy to wiosenne porządki czy ten o regulaminie, które miały charakter właściwie pokojowy i na pewno nie chciałem aby były antyregulaminowe ale niestety przez niektórych kolegów tutaj zostały zrozumiane jako objaw bezpardonowego ataku na regulamin czego naprawdę nie chciałem i takiego zamiaru też nie naprawdę nie miałem.

Przepraszam i pozdrawiam heniek
« Ostatnia zmiana: 09 Maja 2016, 07:30 wysłana przez heniek29cr »

Offline heniek29cr

• Level 5
« Odpowiedź #20 dnia: 09 Maja 2016, 07:46 »
Chciałem jeszcze podziękować wszystkim za otrzymaną na forum pomoc ponieważ jest to już mój ostatni post tutaj i choć nieraz było miło to jednak jakoś moja obecność tutaj prowokuje do negatywnych zachowań nawet moich:-(
Czego naprawdę nie chciałem i na pewno nie robiłem tego świadomie.
Widocznie po prostu tutaj nie pasuję... i nie chcę innym ani sobie już psuć nerwów.....
Jeszcze raz dziękuję wszystkim za pomoc niejednokrotnie tutaj otrzymaną pozdrawiam serdecznie heniek 29cr

Offline Psychik

• Level 5
« Odpowiedź #21 dnia: 09 Maja 2016, 07:58 »
Kolejny user odpuszcza.
brawo Kisiel...

Offline V-12/Tropyx

• Level 7
  • 0ldsk00l 4ever!
    • http://www.riversedge.pl/
« Odpowiedź #22 dnia: 12 Maja 2016, 18:56 »
Ale macie problemy...

Moja propozycja stała się regulaminem. :) Rzecz jasna, że była to propozycja, ale nie doczekała się rozwinięcia. Ale nawet najlepiej napisany regulamin nie będzie działał, jak nie  będzie dobrze pracujących moderatorów. :-)
http://www.riversedge.pl/ - zapraszam na nową stronę: recenzje, relacje, strefa C64.

Serwis Commodore 64/1541 - naprawa/diagnoza.
Zawsze aktualne!

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #23 dnia: 12 Maja 2016, 21:41 »
Kolejny user odpuszcza.
brawo Kisiel...
Regulamin jest dla głupich, wielcy panowie szlachta mają gest i odchodzą.
Problem avatarów jest przykry...właściciel wraca 😂

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline KB777

• Level 6
  • -profil nieaktywny-
« Odpowiedź #24 dnia: 13 Maja 2016, 16:01 »
wielcy panowie szlachta mają gest i odchodzą.

Przechodzą na C64scene.
-profil nieaktywny-

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #25 dnia: 13 Maja 2016, 16:56 »
Ja bym bardzo prosił żeby heniek nie odchodził i wrzucił na luz. To tylko forum jest.
Gdy po wynalezieniu komputera kwantowego jedni pytali o sposób wytwarzania prądu, kisiel pytał jak wytwarzać świeczki...

NIECH NIE BĘDZIE NICZEGO !!!

CZY RAF PIŁ Z JERICHA KUBECZKA ???

Offline F7sus4

• Level 6
« Odpowiedź #26 dnia: 13 Maja 2016, 17:20 »
Moja propozycja stała się regulaminem. :) Rzecz jasna, że była to propozycja, ale nie doczekała się rozwinięcia. Ale nawet najlepiej napisany regulamin nie będzie działał, jak nie  będzie dobrze pracujących moderatorów. :-)

Reguły zaczynają przydawać się tam, gdzie brakuje zdrowego rozsądku i dobrej woli.

Offline elroy

• Level 4
    • piwo.org
« Odpowiedź #27 dnia: 13 Maja 2016, 21:08 »
Do regulaminu, mam takie wrażenie, przywiązuje tu wagę najczęściej jedna osoba  8)
C64, C64G, C64C, C64 DTV, 3x 1541-II, SD2IEC, Final III, DualSID, Mon. 1084s, Jiffydos, A500/600

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #28 dnia: 13 Maja 2016, 21:36 »
jesteś global moderator to jebnij rafa i V12 w dupę i skasuj regulamin. A jak nie wiesz co się dzieje na forum to użyj po prawiej przycisku Search... bo mam wrażenie że żadko bywasz :)

Offline elroy

• Level 4
    • piwo.org
« Odpowiedź #29 dnia: 13 Maja 2016, 22:38 »

A jak nie wiesz co się dzieje na forum to użyj po prawiej przycisku Search.
Kisiel, tu się nic nie dzieje :) 50 userów średnio dziennie, to co się może wyrabiać. Raczej nic.
Heniek strzelił focha, bo na niego niesłusznie naskoczyłeś i to jest fakt z którym ciężko dyskutować. Tyle w temacie.
Od regulaminów i zasad jest Raf i niech decyduje o losach tego przybytku.
C64, C64G, C64C, C64 DTV, 3x 1541-II, SD2IEC, Final III, DualSID, Mon. 1084s, Jiffydos, A500/600