No tak sam kupowałem od rs2322 i dziękuję za udane zakupy:-)
Wracając do tematu wątku regulamin według mnie kategorycznie nie zabrania umieszczania takich postów jak był mój o wiosennych porządkach
Ale do cholery jasnej ja tego nie produkuję czy odtwarzam żeby chamsko zarobić tylko zrobiłem porządki i wywaliłem kilkanaście rzeczy na allegro, które mi nie są potrzebne a zwłaszcza teraz jak powiększa mi się rodzinka:-) (i tak cud, że jeszcze zachowałem tzw"Amiga room po ciężkich negocjacjach z żoneczką) a wyliczając wszystko z osobna chyba nawet nie wiedziałbym jak co i za ile....... dlatego aukcja.....ale do rzeczy za darmo nie oddam bo potem i tak ląduje to na allegro sprzedawane pod nickami olo czy sławetnego użytkownika "niemampieniędzy" który pod postacią F7sus4 wyłudza za darmo sprzęt a potem opycha z zyskiem:-) złapany za rękę przez WACKEE ale udający jak mu plują w twarz to deszcz pada....(dziwne, że po demaskacji wackee użytkownik niemampieniedzy wyparował:-))))) do tego podpisuje się jako autor pod nie swoimi projektami (c64 minimoog)
Za bytowanie na tym forum też dobrowolnie opłacałem składki na serwer Raf może poświadczyć i co po niektórym powysyłałem sprzęt do naprawy i czasem u nich zostawał za darmochę:-) Raf czy starymarabut:-) ale podkreślam z mojej decyzji aby posłużył do naprawy innych C64:-)
I TERAZ UWAGA PO RAZ PIERWSZY ZAREKLAMOWAŁEM jak to brutalnie skomentował KISIEL SWOJE DWIE AUKCJE na ALLEGRO kurna.. DWIE.... jeszcze raz podkreślę DDDWWWIEEE AUKCJE i dodałem wpis o zadawaniu pytań jak by ktoś coś chciał.......
i co mam...... atak trola kisiela i straszenie banami jakby był co najmniej moderatorem a reszta co co..........co robi? otwiera chipsy bo będzie znowu zadyma ludzie...... ile wy macie lat??? JEDYNY się odezwał ERLOY, któremu dziękuję bardzo bo choć wcale mnie nie poparł to zauważył, że coś tu jest nie tak:-( F7susik4 nawet reklamował swoje aukcję w ciekawostkach aukcyjnych:-) dodam, że na allegro działa także jako fskutela... ale spoko kisiel nic nie widzi bo przecież od lat liżą sobie zadki:-) A RAF co sorry ale nawet Ty potrafisz usuwać totalne BZDURNE posty KISIELA
po co??? jak podobno nigdy tego nie robisz?
Bo kisiel zrobił UK1541, który jest nawet niedostępny dla nas powtarzam dla NAS?
? użytkowników tego forum......? Nawet jak pisałem, że chętnie wesprę projekt jak jeszcze był w w fazie testów.....zero odzewu chciałem kupić zero odzewu....
Ach a podobno olo to samo zło ciekawe kurna bardzo ciekawe:-)
Dla mnie pewnie to już ostatni post bo pewnie zarobię bana ale co tam..... ja lubię KAWĘ NA ŁAWĘ:-)
z pozdrowieniami