To było z 17 lat temu, gdy przez parę tygodni zagościło w moich włościach C64 pożyczone od znajomego. W zestawie było kilka kaset z grami. Jedyne co pamiętam, że na dwóch z wielu były kolorowe okładki i na jednej pisało "PREDATOR", a na innej "NAJEMNIK" i były to raczej typowe składanki na których znajdowały się m.in te gry. Kaset było kilka, więc nie jestem pewien, czy poszukiwane przeze mnie cracktro było akurat na którejś z tych dwóch.
Na 99% było to cracktro, intro przed jakąś grą, pamiętam jak za mgłą ale był widoczny podpis TRIAD a nad nim (?) sporych rozmiarów trójwymiarowy obracający się trójkąt (logo Triad), nie pamiętam jaką techniką efekt został osiągnięty, coś mi świta że były to punkty, ale mogę się mylić. Wszystko było w kolorystyce szaro-czarno-białej. Jednak szukam tego ze względu na muzykę, która w tamtym czasie mnie zachwyciła. Trudno mi opisać jak ona brzmiała, ale musiał to być dosyć chwytliwy motyw. Jedyne co może mi się kojarzyć to dosyć ciepłe, jak na SID'a, brzmienie.
Szukałem na yt jakichś kompilacji wszystkich inter Triadów, ale nie znalazłem. Na CSDB trochę tego jest, musiałbym poświęcić wiele czasu, żeby wszystkie intra TRIAD'ów przejrzeć.
Może ktoś będzie w stanie pomóc