Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Maniacy ,dialogi, BB itp.  (Przeczytany 659 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Maniacy ,dialogi, BB itp.
« dnia: 24 Sierpnia 2004, 07:17 »
 Kto uważa że BB zmienił ksywke??? Czasami sie zastanawiam czy ktoś naprawde uważa za śmieszne to że ktoś inny może mieć hobby. Ja traktuje komcia jako hobby jeżeli taki BB, maniak czy inny frajer uważa to za śmieszne to ja uważam że oglądasz za dużo telewizji a świat poszedł dalej do przodu są narkotyki można sie zaćpać na śmierć... pomyśl o zmianie hobby zamiast pastować to ledwie zipiące forum weś se działe pójdz na browca, wóde ...i zapomnij. Są ludzie którzy zaczynali od komcia i mają nadal szacunek do swojej przeszłości...buraku :)

idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

c64 maniak

• Gość
« Odpowiedź #1 dnia: 24 Sierpnia 2004, 15:02 »
 dobra nieszpanuj...  
 mam nadzieje ze to niebylo do mnie... ja zaczynalem od komcia i se wypraszam takie teksty. rozumiem ze sie porobilo troche podobnych nickow ale bez skojarzen. chyba ze ci dzialke wstrzyknac    

pozdro
 ps. luzik, niezrwacajcie uwagi na takich typow... oni to traktuja jako tania alternatywe psychologa hehe

maniac64

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 24 Sierpnia 2004, 16:22 »
 Khm, khm... ktos ma jakies zastrzeżenia do mojej ksywki. Ja z komciem jestem zwiazany od roku chyba juz `84. Wiec wypraszam sobie...

A jak ktoś woli napadac na bezbronne staruszki na ulicy to czemu nie :D

Ja wole inne spedzanie wolnego czasu :)

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #3 dnia: 25 Sierpnia 2004, 07:34 »
 nooo nie będę wam wykładu profesora miodka udzielał na temat pochodzenia słowa MANIAK ale to do których sie tyczy ta wypowiedz można łatwo poznać po typowo skrajnych wypowiedziach na zadany temat np. c64maniaczka wypowiada sie tak: jak miałam 6 lat dostałam komodora w 90r czyli teraz ma 22 lata i opowiada jaki to komodor jest zajebisty, primo nie jest dziewczyną sekundo nie jest fanem komcia. Dziewczyny nie interesuje taki sprzęt w tym wieku, inny napewno ;P ;) Można sie zachwycać komodorkiem ale bez przesady, świat poszedł do przodu a pozostały tylko sentymenty i ludzie. A ludzie są w tym wszystkim najważniejsi. Druga grupa maniaków wypowiada sie że komodore to syf itd. itp. Trzecia grupa zadaje ogólnie debilne pytania w stylu jak wgrać coś z magnetofonu bo już sie ucze assemblera. Pozdro i bez urazy każdy wie kto z nas ma tendencje maniakalnodepresyjną i nie ma na psychologa.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Hans Uhrmacher

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: 31 Sierpnia 2004, 00:43 »
  Mnie tam BB nie przeszkadzał. Tworzył specyficzny klimat i czasem napisał nawet coś zabawnego...  

BoBeR

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: 13 Grudnia 2004, 11:41 »
 ludziska, podziwiam wszystkich nie tylko maniakow c64. sam juz sie wypalilem, kiedy na rok moj slomiany zapal do komcia wrocil. a i tak wole go od grzyba

SPC

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: 15 Grudnia 2004, 10:15 »
 Szczeze moowiac to tez sie wqrwiam na samego siebie. Zakupilem na Allegro kilka sztuk C64, 1541 II i co? Podlaczylem do tego HDD 630MB Seagate przez CIA IDE, napisalem 2/3 sterownika z filesystemem wlasnego pomyslu (mialem se to wgrac na eprom do starego cartrige-a) i od jakiegos roku to wszystko lezy u moich starych a ja nie mam czasu sie zajac. Robota, zycie imprezki (jak to kisiel napisales - browar, woooda i narkotyki). Programuje na codzien, taka mam prace i jak mam w domu cokolwiek odpalic to mnie szlag trafia. Ale C64 zawsze zostanie moim ulubionym sprzetem, jezeli chodzi o wyciskanie 200% mozliwosci z maszyny.