Czy zle - jesli ktos na power pisze ze odda jakis sprzet za darmo a inna osoba chce to wysepic z tekstem "bo na muzeum" to jest to dla mnie zenujace, tym bardziej ze maszyny majace niskie znaczenie kolekcjonerskie (pospolite c64) to w tym muzeum maja na peczki przeciez, fotki pokazywali szaf uginajacych sie od c64, ale na pytanie czy to zle kazdy sobie musi odpowiedziec indywidualnie - moje zdanie znacie.
PS. najbardziej "zazdroszcze" osobie, ktora to muzeum prowadzi... tego charakteru, charyzmy, sposobu w jaki traktuje ludzi
pamietam nasze pierwsze spotkanie celem nawiazania wspolpracy, gdzie zapewnial mnie, ze chce ze mna wspolpracowac ale z ramosem sie spotkal "tak ot", pytal mnie nawet czy ramos jest uposledzony wtedy... po czym mnie po prostu olal a ramos jako pozyteczny idiota weszy na power i pewnie nie tylko za wszystkim co mozna by wysepic "na muzeum"... naprawde kulisy tego przedsiewziecia sa obiecujace. Przypadkiem dotarlem do osoby, ktora prowadzila z K. Ch. wspolprace biznesowa, przedstawial go jako czlowieka nieslownego, niewywiazujacego sie i niegodnego zaufania, co zreszta dokladnie odzwierceidla moje doswiadczenia.
Moze i nie warto tego pisac, ale to sa fakty.
Parafrazujac Pilsudskiego : Idea szczytna, tylko ludzie kurwy.