Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: co mi sie nie podoba na power  (Przeczytany 4650 razy)

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
co mi sie nie podoba na power
« Odpowiedź #30 dnia: 02 Grudnia 2013, 18:38 »
No nie wiem za Remka dostałem bana.
Myślę, że społeczeństwo zostało dostatecznie poinformowane na temat olo-story.
Jak ktoś chce teraz z nim ubijać interes jest do tego najlepszy czas, olo potrzebuje dobrych opinii jak kania dżdżu potem musi się liczyć na przekręty i świętą rację olka.
@Raf, daj już spokój z tym boksowaniem na PPA, on sam się tam wystrzeli w kosmos to tylko kwestia elektrody, zapomni zmienić IP i moderator go ścignie.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

remek1983

• Gość
« Odpowiedź #31 dnia: 03 Grudnia 2013, 22:08 »
Raf
Masz niepowtarzalną okazję mnie zweryfikować. Na allegro pod nickiem SonRemek sprzedaję nówki części do starego Poloneza. Zdaje się masz coś takiego... Zapraszam!

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
« Odpowiedź #32 dnia: 03 Grudnia 2013, 22:18 »
Rozmach to Ty masz... klocki hamulcowe, uszczlka do gaznika i plywak.. z pewnoscia nigdzie sie juz tego nie kupi.

zrob cos bardziej pozytecznego: poinformuj ola, ze ma odblokowane konto.
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #33 dnia: 04 Grudnia 2013, 01:07 »
weź go jeszcze poproś.

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline F7sus4

• Level 6
« Odpowiedź #34 dnia: 04 Grudnia 2013, 14:42 »
*przeproś \"\"

remek1983

• Gość
« Odpowiedź #35 dnia: 04 Grudnia 2013, 21:35 »
Raf
Po pierwsze, ceny poniżej 50%. \"\"
Po drugie, dodaję kolejny syf do poprzedniego wpisu - traktowanie innych jak gońców z przymusu.

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #36 dnia: 04 Grudnia 2013, 22:56 »
remek1983

remek1983:
traktowanie innych jak gońców z przymusu.

w rzeczy samej zgadzam się \"\" \"\" \"\"
Gdy po wynalezieniu komputera kwantowego jedni pytali o sposób wytwarzania prądu, kisiel pytał jak wytwarzać świeczki...

NIECH NIE BĘDZIE NICZEGO !!!

CZY RAF PIŁ Z JERICHA KUBECZKA ???

Offline niemanika

• Level 2
  • **
« Odpowiedź #37 dnia: 06 Grudnia 2013, 21:32 »
Kisielowe shizy. Przez chwile bylo to dziwne, nawet zabawne - pozniej juz tylko wstretne. Nigdzie indziej online nie natknalem sie na takiego typiarza.

Offline F7sus4

• Level 6
« Odpowiedź #38 dnia: 07 Grudnia 2013, 11:49 »
niemanika: Idz na PPA i zasugeruj, ze Amiga ma wady - spotkasz 30 takich. \"\"

remek1983

• Gość
« Odpowiedź #39 dnia: 07 Grudnia 2013, 13:51 »
F7sus4
Czasami mam wrażenie, że olofobia u Kisielka uderza z coraz to większą siłą kiedy tylko olo opublikuje swój projekt, a do tego uda mu się go spieniężyć. Olo niestety klepie produkt za produktem, a Kisielkowi żal cztery literki ściska, bo już kupę czasu męczy się ze spalonymbudyniem4321.
Hitler też był dobrym kanclerzem budującym autostrady, wykonał pierwszą transmisję TV i parę innych rzeczy. Ale nagle coś poszło nie tak i wypowiedział wojnę najpierw wszystkim dookoła, a potem nieco oddalonym mocarstwom.

Raf? No cóż... Można przypasować dwa przysłowia:
1) Kto z kim przystaje, takim się staje.
lub
2) Jaki pan, taki kram.
Do wyboru. Można wybrać dwa.

Olofobia jest najwyraźniej zakaźna i postępuje, skoro wszystkich się podejrzewa o bycie jedną osobą lub o układy.
Z tematycznego forum robi się czysta gra polityczna, a polityka to syf.

Offline F7sus4

• Level 6
« Odpowiedź #40 dnia: 07 Grudnia 2013, 14:05 »
remek1983: Nie wiem, Olo to Twoj brat, kolega od flaszki, alter ego, idol, czy jakos tak? W sensie, chetnie zobacze te projekty, tylko na dobra sprawe nie wiadomo, gdzie ich szukac. Na stronie domowej - ani widu, ani slychu; na Allegro w aukcjach tez nie bardzo, a przegladam je codziennie. Pamietam ostatnia aukcje emblematu z "mydelniczki" C64 urznieta razem z fragmentem obudowy, jakby samego logo nie szlo odczepic i raczej nie zrobila ona na mnie pozytywnego wrazenia. Nie zrozum mnie zle - ocena nie dotyczy osoby, tylko jakosci oferowanego outputu. Jezeli Olo ma cos rzeczywiscie dobrego w zanadrzu, nie sadze, ze ktokolwiek zamyka przed tym droge. Ja na pewno nie.

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #41 dnia: 07 Grudnia 2013, 14:07 »
Ciężko jest dyskutować z osobami na zerowym pojęciu moralności jaka jest różnica pomiędzy

byciem udawanym CHAMEM a byciem prawdziwym ZŁODZIEJEM.

@F7sus4,
zobaczysz dobry output od SM, olo się załamie :P

Offline niemanika

• Level 2
  • **
« Odpowiedź #42 dnia: 07 Grudnia 2013, 14:18 »
Amiga majaca jakiekolwiek wady? Shiza po grubosci \"\"
Nikt poza tym forum na mnie nie warczal, bo myslal ze jestem jakims klonem - jesli to nie jest odmienne zachowanie to nie wiem co nim jest.

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #43 dnia: 07 Grudnia 2013, 14:26 »
mówisz o tym ????
"a ja sie zastanawialem skad sie Psychik urwal ze swoim "ktos ty" pod moim pierwszym na tym forum postem hehe ale beka dajcie jakies stare watki z olo w roli glownej"

Oficjalnie nie zakładałem awatara o imieniu Psychik ale Kisiel jest psychikiem :P

Musicie się chłopaczki bardziej postarać a wynik i tak będzie OLO TO ZŁODZIEJ a kisiel to najwyżej cham buc i jakiś złamas :P

remek1983

• Gość
« Odpowiedź #44 dnia: 07 Grudnia 2013, 14:33 »
F7sus4
Masz coś przeciw jednemu to nie stawiaj obok od razu drugiego. Pytanie zakładającego jest proste - co mi się nie podoba na power.
Powyższe to może być kolejny dopis. Ja nie mówię, że każdy jest jak Kisiel, olo, premier, czy co tam jeszcze.
Co do tych projektów to był SD-Box, który chłopacy z Retrogralni bardzo sobie chwalą, dziś chyba nowa wersja softu 1.08 wychodzi, a na allegro był za 200zł/szt. Był też Universal Cartridge, robi się The Best Games For C64. Widziałem, że to Raf tu na forum przeklejał Xilinxa od ola, nie widziałem aby było na odwrót.
Co do emblematu... Nie wiem, sprawy nie znam, ale na pierwszy rzut oka obudowa była zniszczona i jak ktoś chciał sobie emblemat przekleić, to mógł to zrobić sam. Część obudowy na pewno potwierdzała oryginalność emblematu, a nie weryfikację, jako podróbkę. Nie udało sie Tobie tego emblematu kupić? No, szkoda...
Kisiel
Moralność, chamstwo, złodziejstwo widzisz jedynie, kiedy jest to Tobie na rękę i wcale się z tym nie kryjesz - kolejna rzecz, która mi się nie podoba.
Ola widzisz we wszystkich i wszędzie. Choinkowego bałwanka, Mikołajka, refiferka też będziesz podejrzewać o bycie olem? Może na wszelki wypadek nie znoś do domu nowych ozdóbek, bo nie wiadomo czy nie są od ola.
Kiedyś, aby przepędzić niechcianego ducha z ciała szło się do księdza i wołało go na egzorcyzm. Dziś mamy XXI wiek - od fobii są specjalistyczne poradnie, w których można je leczyć.
Jeśli nie masz ochoty ani na jedno, ani na drugie po prostu zachowaj swą dolegliwość dla siebie zamiast afiszować się nią w Internecie.