F7sus4
Masz coś przeciw jednemu to nie stawiaj obok od razu drugiego. Pytanie zakładającego jest proste - co mi się nie podoba na power.
Powyższe to może być kolejny dopis. Ja nie mówię, że każdy jest jak Kisiel, olo, premier, czy co tam jeszcze.
Co do tych projektów to był SD-Box, który chłopacy z Retrogralni bardzo sobie chwalą, dziś chyba nowa wersja softu 1.08 wychodzi, a na allegro był za 200zł/szt. Był też Universal Cartridge, robi się The Best Games For C64. Widziałem, że to Raf tu na forum przeklejał Xilinxa od ola, nie widziałem aby było na odwrót.
Co do emblematu... Nie wiem, sprawy nie znam, ale na pierwszy rzut oka obudowa była zniszczona i jak ktoś chciał sobie emblemat przekleić, to mógł to zrobić sam. Część obudowy na pewno potwierdzała oryginalność emblematu, a nie weryfikację, jako podróbkę. Nie udało sie Tobie tego emblematu kupić? No, szkoda...
Kisiel
Moralność, chamstwo, złodziejstwo widzisz jedynie, kiedy jest to Tobie na rękę i wcale się z tym nie kryjesz - kolejna rzecz, która mi się nie podoba.
Ola widzisz we wszystkich i wszędzie. Choinkowego bałwanka, Mikołajka, refiferka też będziesz podejrzewać o bycie olem? Może na wszelki wypadek nie znoś do domu nowych ozdóbek, bo nie wiadomo czy nie są od ola.
Kiedyś, aby przepędzić niechcianego ducha z ciała szło się do księdza i wołało go na egzorcyzm. Dziś mamy XXI wiek - od fobii są specjalistyczne poradnie, w których można je leczyć.
Jeśli nie masz ochoty ani na jedno, ani na drugie po prostu zachowaj swą dolegliwość dla siebie zamiast afiszować się nią w Internecie.