Hmmmm jak ktoś tam wcześniej napisał, to kochaliśmy kiedyś C64Power, za te pół żartem, pół serio rozmowy. Niestety czasy się zmieniły, więc podobnie jak my dorastamy, tak i dorasta forum C64Power !
Sorry za te głupoty, które wypisywałem, to nie ma sensu, więc możecie mnie już nie banować z C64power ? Dziękuję !
Ja jedynie chciałbym już tutaj teraz tylko porozmawiać sobie o programowaniu i elektronice, bez jakiś dziwnych jazd, bo wiadomo już teraz jak to się skończy. W sumie częściowo to można by powiedzieć, że z elektroniką na nowo zaczynam swoją przygodę. W muzycy to chyba nie mam o czym rozmawiać, bo wiem wystarczająco na ten temat i więcej wiedzieć już mi nie potrzeba. Nie chce się więcej nawet wtrącać w jakieś intrygi oraz grzecznie proszę np. takich jak komancz, aby nie komentowali więcej moich postów, a ja nie skomentuje nigdy jego i myślę, że sprawa na zawsze załatwiona... Doszedłem do wniosku, że to nawet fajnie, że jest na forum więcej kultury wypowiedzi, bo jakoś tematy trzymają się kupy i nikt się nie rozprasza przez jakieś docinki nie na temat, lub ośmieszanie tego co ktoś napisał, aby komuś dokuczyć. Ja sam miałem okazję to odczuć na własnej skórze, kiedy chciałem zacząć robić jakiś projekt w programowaniu, a ktoś (wiadomo kto) rozwalił mi cały temat, to aż odechciało mi się już później robienia czegokolwiek. Zrozumiałem pewne aluzje, kiedy ktoś w moim wątku próbował mi dać do zrozumienia, że mam coś nie halo z głową, w sensie rozmowy ze mną, jak z idiotą i nie na temat. Oczywiście, że wszystko ze mną ok, a jedynie wydawało mi się, że rozmawiacie sobie tutaj w takim żartobliwym slangu i to na prawdę mnie wtedy tutaj przyciągało, że częściej odwiedzałem C64Power, jak np. Facebook. Próbowałem też rozmawiać z wami żartobliwie, ale każdy chyba teraz przyzna rację, że po prostu się do tego nie nadaję. W życiu codziennym jestem bardzo pogodnym i miłym człowiekiem, który też lubi pożartować. Wiadomo, że żarty mają swoje granice, a ja je chyba przekroczyłem tzn. wszystko za daleko poszło, więc przepraszam. Ja bardzo chętnie spotkałbym się jeszcze kiedyś z wami wszystkimi na jakimś party np. Silesia Party, porozmawiał, pożartował przy piwku ...ale mam już też na uwadze, że wszystko ma swoje granice np. żartowania w rozmowach !