Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: composy z X'12 live  (Przeczytany 6977 razy)

Offline wackee

• Level 6
composy z X'12 live
« Odpowiedź #15 dnia: 01 Listopada 2012, 17:44 »
Napisze ktoś chociaż ze 2 zdania na temat naszego nowego dema? \"\"
Pierwsze od 6 lat, pierwsze składane przeze mnie i pierwsze w którym więcej kodowałem niż komponowałem \"\" (chociaż z mikrozaka w raytrace jestem dumny :D).

Po tym ósmym miejscu łyknę pewnie już każdą krytykę, łącznie z tym że przynieśliśmy wstyd Polsce ;) chociaż dycha na csdb od Kisiela sugeruje, że nie było chyba aż tak źle...

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
composy z X'12 live
« Odpowiedź #16 dnia: 01 Listopada 2012, 17:56 »
W telegraficznym skrocie: demo Arise jest zajebiste i powinno bylo wyladowac znacznie wyzej. Kilka swiezych pomyslow, nie tylko dezajnerskich ;)

Sadze... patrzac ...co zajelo pierwsze meiscje w grafice i muzyce, ze albo byliscie tam wszyscy w stanie przedstawionym na bibie 3, albo widzieliscie wszystko na zielono i to tez pewnie odbilo sie na tym demie. A moze glosowanie bylo po prostu tak samo zjebane jak na WeCan w tym roku.
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline wackee

• Level 6
composy z X'12 live
« Odpowiedź #17 dnia: 01 Listopada 2012, 18:22 »
Głosowanie o 5.00 rano jak wszystkich ubujało do snu demo Offence (przede wszystkim niekończący się upscroller) dało takie wyniki jakie dało \"\"

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
composy z X'12 live
« Odpowiedź #18 dnia: 01 Listopada 2012, 20:10 »
Po pirmo to głosowania nie było, co to za głosowanie jak każą Tobie głosować na Prezydenta Polski o 4 am do 5 am... może by tak zrobić "Tutaj polskie radio Wolna Europa... podajemy prawdziwe wyniki demo compo" ;)
Samo demo czasem zwalniało, czasem efekty (world firsty) były oględnie mówiąc nie opisane przez to partyzanci patrzyli jak krowa w g... daliście radę na 9 i pół więc cóż...
może sposób Sebastiana jest najlepszy... nie startuje bo jest tyle prac że szkoda wystawiać swojej na ostatnie miejsce ;) Dalibyście to na inne party by było na pudle. Wacki Bimber Fenek idzcie dalej tą drogą może za dwa lata \"\"

PS. ale część partów to było już na Stary Piernik 5 :P Rdzewiejecie !!!
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....