Na wstępie przepraszam za zrobienie nowego konta. Hasło w managerze się nie zachowało, mail uciekł - tak to jest, co nie ukrywać, z usługami 10minute mail - nie podaję nawet fake maili w miejscach, w których nie wiem czy się jakkolwiek ostanę. Teraz wszystko zostało zapisane, więc to się nie powtórzy.
@KB777: Przepraszam, lecz miasta nie podam, bowiem sporo interesujących mnie rzeczy tam znalazłem i mogę wywnioskować, że nie jest za bardzo oblegana przez ludzi chcących pozyskać starą elektronikę. Pisząc tutaj, napisałbym w całym Internecie, a nie chciałbym ludzi podbierających mi sprzed nosa. : ] Rozumiesz myślę, nikt by nie chciał. Pochodźcie po swoich giełdach, rynkach najpóźniej o 7 rano, po stoiskach gdzie w kartonach sporo różnych śmieci leży. A nuż pod jakąś zdezelowaną klawiaturą i wiertarką będzie jakiś kartridż czy inne akcesorium do Commodore'y. U mnie to wszystko z Niemiec leci, stan w większości co najmniej bardzo dobry. Dodatkowo ludzie co sprzedają te rzeczy, w większości nie znają się - tego FC2 kupiłem za 4 złote.
@Kisiel: Scalak może tani nie jest, lecz jakby nikt tego kartridża w całości za konkretną kwotę nie chciał, sprzedawanie na części dla mnie nie wchodzi w grę - rozbierać takie rzeczy. : ] Poleży najwyżej, a może przez niego C64 cudem sobie sprawię, kto wie.