Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: programowanie  (Przeczytany 509 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

bb

• Gość
programowanie
« dnia: 28 Lipca 2003, 13:37 »
 Jest ktoś może kto zajmuje się programowaniem na c 64

Luc (webmaster)

• Gość
programowanie
« Odpowiedź #1 dnia: 28 Lipca 2003, 16:36 »
 A uważasz, że nie ma?    

Napisz konkretnie o co chcesz spytać w tym wątku, zanim zaczną się inne odpowiedzi podobne do moich...

bb

• Gość
programowanie
« Odpowiedź #2 dnia: 29 Lipca 2003, 13:20 »
 To brzmi jak grożba   o co ci chodzi  

Hans Uhrmacher

• Gość
programowanie
« Odpowiedź #3 dnia: 29 Lipca 2003, 14:07 »
 Luc, BB uwielbia takie \'oryginalne\' pytania       .

SPC

• Gość
programowanie
« Odpowiedź #4 dnia: 29 Lipca 2003, 14:38 »
 Naprawde ciekaw jestem kim jestes BeBe  

Alenson

• Gość
programowanie
« Odpowiedź #5 dnia: 29 Lipca 2003, 22:07 »
 A ja mysle ze BeBe to osoba ktorej IP jest tu juz dobrez znane, tylko teraz uzywa innego komputera, jakiegos bardziej publicznego, o czym swiadczyc moze fakt ze jego posty sa zawsze w tym samym przedziale czasowym  (wiem, czepiam sie glupot, sorki)

Luc (webmaster)

• Gość
programowanie
« Odpowiedź #6 dnia: 29 Lipca 2003, 22:48 »

Napisał: bb

To brzmi jak grożba   o co ci chodzi  
Tak, to była groźba  

Jak jutro się obudzę i będę miał zły humor i nie będzie tu sensownej kontynuacji ze strony BB, kasuję wątek, a jeszcze trochę i skasuję BB z forum ;-)

``ogulnokształcącego`` - no, poziom trzeba mieć    

bb

• Gość
programowanie
« Odpowiedź #7 dnia: 04 Sierpnia 2003, 14:00 »
 Luc.. o jakim poziomie można wiedzieć mówisz         \'Napisz konkretnie o co chcesz spytać w tym wątku, zanim zaczną się inne odpowiedzi podobne do moich...\' słuchaj jeśli wyjeżdżasz tu domnie z takim tekstem to przepraszam bardzo,poziom trzeba mieć ...słuchaj na jakiej podstawie tu twierdzisz że ja nie mam poziomu \'Jest ktoś może kto zajmuje się programowaniem na c 64\' czyżby na tym,posłuchaj kolego  bo patrze że się spytać się tesz nie wolno,A SKAD JA MAM k.WIEDZIEC CO LUC ROBI W DOMKU PRZED SWOIM KOMPUTEREM ,a może to był wstęp do dyskusji nie pomyślałeś       jaka szkoda.
  \'Tak, to była groźba\'- o k. a ja mam się bać ciebie      
  \'Jak jutro się obudzę i będę miał zły humor i nie będzie tu sensownej kontynuacji ze strony BB, kasuję wątek, a jeszcze trochę i skasuję BB z forum ;-)\',podoba ci się sensowna kontynłacja
      ,g.. mnię obchodzi jaki bedziesz miał humor dla mnię możesz się liz.. w rów,masz problem to ić do przyjaciułki,naskocz mi

Hans Uhrmacher

• Gość
programowanie
« Odpowiedź #8 dnia: 04 Sierpnia 2003, 14:16 »

PostScript

• Gość
programowanie
« Odpowiedź #9 dnia: 05 Sierpnia 2003, 08:33 »
 Słuchaj, Luc:
 -nie wydaje mi się, żeby pytanie o programowanie znalazło się we właściwym dziale
 -wyrzuć wreszcie osobnika bb, bo czytanie jego postów nie bawi mnie (szczególnie jego kulturalne wyzwiska)

Poza tym \'bb\' to dla nas wszystkich Bartek z 64rulez, więc mamy niepotrzebny bałagan.
 Proponuję skasować cały ten debilny wątek, a o uzdolnionym ortograficznie bb zadecyduj Sam. Sor, że się panoszę, ale wkurza mnie coś takiego.

Offline Flooder

• Administrator
  • Level 4
programowanie
« Odpowiedź #10 dnia: 05 Sierpnia 2003, 18:14 »
 PostScript: nic dodac nic ujac - Twoim postem trafiles w dziesiatke i popieram go w pelni!

bbasiuk

• Gość
programowanie
« Odpowiedź #11 dnia: 23 Sierpnia 2003, 18:03 »

Napisał: PostScript

Słuchaj, Luc:
 -nie wydaje mi się, żeby pytanie o programowanie znalazło się we właściwym dziale
 -wyrzuć wreszcie osobnika bb, bo czytanie jego postów nie bawi mnie (szczególnie jego kulturalne wyzwiska)

Poza tym ``bb`` to dla nas wszystkich Bartek z 64rulez, więc mamy niepotrzebny bałagan.
 Proponuję skasować cały ten debilny wątek, a o uzdolnionym ortograficznie bb zadecyduj Sam. Sor, że się panoszę, ale wkurza mnie coś takiego.
Hmmm.
 No nie powiem. Wk.. sie niewąsko, bo juz baaardzo dawno tu nie zagladalem. myslalem ze juz sobie zaklepalem login \'bb\', ale widocznie zostal usuniety z braku uzycia.
 Dlatego oglaszam: Ja to nie ja :))
 Tzn. Ten Trol nie ja, każdy wie o co chodzi :))
 Ale patrzac z drogiej strony nikomu nie mozna zabonic uzwania tak skomlikowanej ksywki jaka jest \'bb\' :)
 pozdr
 bb(-asiuk)