Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Jak rozbudowac interpreter?  (Przeczytany 314 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline OSH

• Level 5
Jak rozbudowac interpreter?
« dnia: 07 Października 2005, 22:49 »
Witam Was!
Poszukuje tej ksiazki. Wszystko jedno czy w wersji elektronicznej czy papierowej. Napisana przez duet Radziszewski&:Gajewski. Moze mi ktos pomoc???

shogun_

• Gość
« Odpowiedź #1 dnia: 08 Października 2005, 08:21 »
Dolacze sie do poszukiwan. Z checia zaplace za papierowa wersje tej ksiazki. W ostatecznosci moze byc wersja elektroniczna.
Poszukuje jeszcze jednej ksiazki: Byla kiedys reklamowana w C&:A. Traktowala o assemblerze i byla sprzedawana z dyskietka lub tasma. Pamietam jeszcze, ze byla zielona. Niestety tytul polegl gdzies w niebezpiecznych zakamarkach mojej pamieci . Prosze o pomoc.

Offline Yovish

• Level 3
« Odpowiedź #2 dnia: 09 Października 2005, 12:13 »
Ja mam te ksiazke w wersji tradycyjnej (czyt. papierowej), ale ona jest jak skarb i nie sprzedalbym jej. Skanowanie calej raczej tez nie wchcodzi w rachube, ale jakies pojedyncze strony...

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #3 dnia: 10 Października 2005, 07:09 »
Noooo to ladnie sie Pan przedstawil calej Polsce  Mam ale nie dam.... hehehe
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline OSH

• Level 5
« Odpowiedź #4 dnia: 10 Października 2005, 07:54 »
Yovish, wez ja chociaz skseruj, ja ja moge poskanowac... nie ma gdzie tego kupic...Wez przyklad ze mnie  - jak dorwalem ":Jak zostac niesmiertelnym": Urbankowskiego to zaraz ja zeskanowalem i udostepnilem na CCOnline...

Offline Yovish

• Level 3
« Odpowiedź #5 dnia: 10 Października 2005, 09:07 »
Niestety moj egzemplarz raczej nie przezylby kopiowania, a juz napewno w zadnym punkcie uslugowym. A ja niestety nie mam az tyle czasu, zeby to zrobic samemu.