Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Muzyki z intra,falujace rastry  (Przeczytany 310 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

gryzlak_

• Gość
Muzyki z intra,falujace rastry
« dnia: 15 Listopada 2003, 17:47 »
poszukuje muzyki ktora slyszalem czesto na wstepie gier (byc moze byla ona przed rick\'iem lub super mario bros). Skroll byl w jezyku polskim a autor w nim pytal czy muzyka  ktora slychac nam sie podoba bo jemu tak). Dalej pisal, ze ma wiele roznych gier i je rozprowadza. Autor tekstu byl najprawdopodobniej z poludnia kraju.
Prosze wszystkich ktorzy mogliby mi pomoc o kontakt

gryzlak@wp.pl

Logan_

• Gość
« Odpowiedź #1 dnia: 16 Listopada 2003, 12:12 »
Przeciez to nie problem, skoro wiesz ze jest w Rick\'u do wyciagnij ja... moje propomowane adresy to: $1800 lub normalnie $1000 ew.przesle na e-mial

gryzlak_

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 16 Listopada 2003, 15:08 »
Nie jestem pewien czy w Rick\'u na pewno muzyka z intra nie byla integralna czescia gry, ktos kto zajmowal sie dystybucja sam umieszczal swoja reklame przed wieloma popularnymi grami. Ale kto to byl nie pamietam, kto byl autorej tej muzyki nie wiem?
pozdrawiam Tom

stolarzes_

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 17 Listopada 2003, 10:41 »
chyba sie domyslam o jaka muze ci chodzi i chyba wiem jak ja znalezc - pochodzi ona z jakiegos edytora muzycznego na c-64 ale nie pamietam jakiego i nie sprawdze bo mi sie rozpierniczyla stacja dyskow... a moze to bylo na kasecie... do jutra troche poszukam... bye

Smalltown Boy_

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: 17 Listopada 2003, 17:35 »
Strzelam: Jeroen Tel ":Noisy Pillars":.
Jesli chybilem, to znaczy, ze bylo za malo szczegolow w opisie.

gryzlak_

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: 17 Listopada 2003, 20:49 »
witam pozdrawiam !!!!
To byl sterzal w dziesiatke pieknie dziekuje Smalltown Boy ! Jestem  grajkiem amatorem i marzylem by zrobic to na 2 gitary z dobra sekcja rytmiczna.  (na tym utworze popsulem polskiego CONDORA). Moze jest tu tez taki zapaleniec i moglibysmy to zrobic na rockowo???

Jeszcze raz wielkie dzieki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pozdrawiam gryzlak

eXbee_

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: 17 Listopada 2003, 21:04 »
>:Strzelam: Jeroen Tel ":Noisy Pillars":.  
>:Jesli chybilem, to znaczy, ze bylo za malo szczegolow w opisie.

ooo szok! To jest Jeroena ??? Matko! Za chiny ludowe bym nie pomyslal, ze KR89 posilkowal sie wielkim Jeroenem

gryzlak_

• Gość
« Odpowiedź #7 dnia: 17 Listopada 2003, 22:21 »
KR to ten gosc ktory rozprowadzal pirackie kopie??

stolarzes_

• Gość
« Odpowiedź #8 dnia: 18 Listopada 2003, 08:44 »
jak zrobisz to na te dwie gitarki to podeslij mi taba albo gtp na avesatan@go2.pl

eXbee_

• Gość
« Odpowiedź #9 dnia: 18 Listopada 2003, 12:58 »
>:KR to ten gosc ktory rozprowadzal pirackie kopie??

odpisze i tutaj, zeby opinia publiczna nie pomyslala, ze Cie ignoruje. Jak juz napisalem, KR89, czyli Robert King (Krol?) rozprowadzal oprogramowanie/gry na C64 w dawnych czasach - praktycznie wiekszosc inter na polskim podworku wychodzila od niego (intro a w zasadzie ":intro": - robione na intromakerze z muzyka Tela). Jakby KR czytal to, to prosze go o kontakt - moim marzeniem jest przeprowadzic z nim wywiad

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #10 dnia: 18 Listopada 2003, 15:51 »
No fakt.. od  jego iterka mialem uczulenie wytrzymywalem dwa pykniecia sida..haha..... on chyba z warszawki byl co??
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Phyton_

• Gość
« Odpowiedź #11 dnia: 20 Listopada 2003, 11:28 »
taa ... ile czlowiek sie w dawnych czasach tych inter KR\'89 naogladal ... az sie lezka w oku kreci ...