Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Pomocy!Szukam gry!  (Przeczytany 365 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

eber_

• Gość
Pomocy!Szukam gry!
« dnia: 29 Stycznia 2003, 16:37 »
Witam!Szukam gry.Ja znam ja pod nazwa COLONY.Tekstowka,troche strategiczna,troche  
handlowa.Bardzo prosta gierka polegajaca na tym,ze gracz handlowal roznymi towarami z roznymi  
rasami.pamietam,ze najdrozsze byly generatory Szukam wersji do odpalenia na peceta.Pozdrawiam.

Slay_

• Gość
Pomocy!Szukam gry!
« Odpowiedź #1 dnia: 29 Stycznia 2003, 17:25 »
hehe, mam cus takiego, ale na tasmie. nawet po polsku jest i sie zowie Kolony ongis w to rypalem, ale wole Gwiezdnego Kupca. pozdrawiam rowniez

eXbee_

• Gość
Pomocy!Szukam gry!
« Odpowiedź #2 dnia: 29 Stycznia 2003, 18:40 »
Eber >:>: Colony = Kolony Zapraszam do wyszukiwarki plikow na stronie glownej EMU64.

pozdrawiam.

eber_

• Gość
Pomocy!Szukam gry!
« Odpowiedź #3 dnia: 31 Stycznia 2003, 19:11 »
Kolony znalazlem.Niestety moje C64 juz dawno zostalo zrecyclingowane Dlatego wlasnie potrzebuje konwersje tej gierki na PC.Moze podejmiemy sie implementacji Kolony albu kupca na PC,hmm?

eber_

• Gość
Pomocy!Szukam gry!
« Odpowiedź #4 dnia: 31 Stycznia 2003, 18:58 »
I ktos mowil,ze fora sa nieprzydatne Dzieki wielkie!! Pozdrawiam.

Pavulon_

• Gość
Pomocy!Szukam gry!
« Odpowiedź #5 dnia: 08 Marca 2003, 05:15 »
Witam! poszukuje jednej gry a mianowicke ":Minit man": (latasz helikopterem i budujesz most nad rzeka )
Z gory dzieki

Pavulon_

• Gość
Pomocy!Szukam gry!
« Odpowiedź #6 dnia: 08 Marca 2003, 11:34 »
Aaa... I przypomniala mi sie jeszcze jedna gra nie pamietam dokladnie tytu ale chyba ":super scramble": czy cos kianowicie jezdzi sie motoerm po przeroznistych terenach czasami trzeba jechac wolno bo jedzie sie np. po zwirze a czasami trzeba jechac szybko bo jedzie sie po beczkach i nie wolno spasc.
Czekam na odzewy.

eXbee_

• Gość
Pomocy!Szukam gry!
« Odpowiedź #7 dnia: 08 Marca 2003, 13:01 »
pavulon >:>: dodalem gry: ":Minit Man": i ":Super Scramble Simulator": - znajdziesz je w dziale GRY lub w wyszukiwarce na stronie glownej.

pozdrawiam.