Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Mam problem!!  (Przeczytany 390 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

lukio_

• Gość
Mam problem!!
« dnia: 12 Listopada 2002, 07:53 »
Chcialem zagrac w GRE oczywisci nie moge jej uruchomic!!Gra SiE NAZywA STRIKER-i po zaladowaniu  
pisze czy chce od sevovac gre i wtedy juz nic nie dziala pisze ze niechce naciskajac n i poznije tego n  
nie moge zatwierdzic!! Ustawialem klawisze wiec powinno zaskoczyc a tu JEDEN WIELKI H..!PLIS  
POMOZCIE LUKNIJCIE TOM GRE ZALEZY MI!!!Z GORY DZIEKI!!

eXbee_

• Gość
Mam problem!!
« Odpowiedź #1 dnia: 12 Listopada 2002, 11:30 »
lukio napisal:

>:pisze czy chce od sevovac gre i wtedy juz nic nie dziala pisze ze niechce naciskajac n

tak, naciskasz N i potem ENTER...

>: i poznije tego n nie moge zatwierdzic!! Ustawialem klawisze wiec powinno zaskoczyc

zatwierdzasz poprzez nacisniecie klawisza ENTER. To chyba oczywiste ? Potem wpisujesz swoje imie - znowu ENTER, pozniej okreslenie ilosci punktow przyznawanych w wypadku zwyciestwa i wreszcie ukazuje sie glowne menu gry.

Gre przed momentem przetestowalem pod emulatorem CCS64. Oczywiscie testowana wersja pochodzila z EMU64.

Slay_

• Gość
Mam problem!!
« Odpowiedź #2 dnia: 13 Listopada 2002, 22:43 »
czy w regulaminie forum nie widnieje napisane, cytuje:

":nie nalezy formulowac tematow DUZYMI LITERAMI.":

oraz

":nie przestrzeganie regulaminu wiaze sie z roznymi przykrymi konsekwencjami, m.in. z zablokowaniem dostepu do forum. ":

czy kolega LUKIO studiowal regulamin? wnosze o chociaz udzielenie nagany panu LUKIO przez pana Webmastera za w ten sposob nie zastosowanie sie do wyrzej zacytowanej zasady

Bzyk >:>: co z tym podswietlaniem text-boksuf. problem nadal wystepuje. czy podjeten w koncu zostana jakies srodki zaradcze ku temu??

Ps. hehe

Slay_

• Gość
Mam problem!!
« Odpowiedź #3 dnia: 13 Listopada 2002, 22:48 »
wiem, wiem - ":wyrzej": pisze sie przez ":z":, bo ":wysoko":

lukio >:>: to tak troche zartem to to, co wyZej napisalem, ale tez miejcie to na uwadze w przyszlosci. regulamin jest regulaminem

eXbee_

• Gość
Mam problem!!
« Odpowiedź #4 dnia: 13 Listopada 2002, 22:54 »
Slay slusznie zauwazyl:

>:":nie nalezy formulowac tematow DUZYMI LITERAMI.":  

wlasnie kurka wodna, zapomnialem zupelnie To sie juz wiecej nie powtorzy
Kolego Lukio, prosze zapoznac sie dokladnie z regulaminem.

>:Bzyk >:>: co z tym podswietlaniem text-boksuf. problem nadal wystepuje. czy podjeten w koncu zostana jakies srodki zaradcze ku temu??  

za moment zobacze i napisze Tobie na priva czy sie udalo.

pozdrawiam.

Slay_

• Gość
Mam problem!!
« Odpowiedź #5 dnia: 13 Listopada 2002, 23:09 »
Bzyka >:>: odpowiedz i reakcja natychmiastowa laaal! tylko gdzie was bylo gdy pan lukio pisal WIELKIMI LITERKAMI!! nie wazne ":zapomnialem": - nie ladnie regulaminy pisze sie po to, zeby je potem przestrzegac, a zadaniem osoby odpowiedzialnej za pilnowanie, co by tak bylo zawsze i wszedzie jest czuwanie, co by to bylo zawsze i wszedzie. plama panie b. wrrr!

ps. z ta plama to tez zartem. dzieki Bzyku ze zajales sie sprawa tego podswietlania.
jest teraz lepiej o przyszlowiowe niebo.

pozdrawiam!

eXbee_

• Gość
Mam problem!!
« Odpowiedź #6 dnia: 13 Listopada 2002, 23:10 »
Wlasnie wyeliminowalem usterke. No i bede bardziej czuwac

pozdrawiam.

Slay_

• Gość
Mam problem!!
« Odpowiedź #7 dnia: 13 Listopada 2002, 23:14 »
Bzyk>:>: no, i zeby mi to bylo ostatni raz