Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: 3 gry...  (Przeczytany 320 razy)

balcerman_

• Gość
3 gry...
« dnia: 04 Października 2002, 11:52 »
Poszukuje trzech gier: Intersect, Mugsy\'s Revenge i Monte Carlo Cassino.

eXbee_

• Gość
3 gry...
« Odpowiedź #1 dnia: 04 Października 2002, 11:58 »
balcerman >:>: dwie ostatnie zamiescilem na emu64 przed momentem. Reszte poszukam jak przyjade z North Party.

pozdrawiam.

balcerman_

• Gość
3 gry...
« Odpowiedź #2 dnia: 07 Października 2002, 12:43 »
Dzieki Bzyku! Musisz miec niezle kontakty, skoro tak szybko zamieszczasz gry, o ktore Cie prosza ludzie, albo masz magicznego C64 skrzata....

eXbee_

• Gość
3 gry...
« Odpowiedź #3 dnia: 07 Października 2002, 12:49 »
Balcerman >:>: tak szczerze mowiac, mam ponad 14000 gier na C64, wiec zaden problem z ich wyszukaniem.

balcerman_

• Gość
3 gry...
« Odpowiedź #4 dnia: 10 Października 2002, 13:40 »
!!!!!!!!!! Ile? Niezle, ja mialem moze z 700 w okresie najwiekszego rozkwitu.... oczywiscie wszystko na kasetach. Nie byloby latwiej od razu wszystkich zamiescic na stronie?

eXbee_

• Gość
3 gry...
« Odpowiedź #5 dnia: 10 Października 2002, 13:51 »
Balcerman napisal:

>:!!!!!!!!!! Ile? (...) Nie byloby latwiej od razu wszystkich zamiescic na stronie?

no moglbym, ale po co ? W necie praktycznie znajdziesz wszystko (podpowiedz: http://www.google.com). Ja staram sie sukcesywnie zamieszczac najbardziej popularne tytuly, w dalszej kolejnosci te, o ktore prosza mnie internauci. Przy okazji kazdej aktualizacji jest szansa, ze wiecej osob zainteresuje sie danymi tytulami, bo gdyby miano szukac sposrod ponad 10000 gier, to wiele z nich nigdy nie zostaloby obejrzanych przez internautow.

pozdrawiam.